Eines d'Accessibilitat

Skip to main content

El MUSiCVEU lliura 3.932,10 € a les Associacions TIÁM i LLAMBRUSCA

El Musicveu ha fet el lliurament de l’aportació solidària de la vuitena edició destinada a les Associacions TIÁM i LLAMBRUSCA, dues entitats pioneres al territori que treballen per oferir una millor qualitat de vida dels afectats d’Alzheimer i altres demències, així com donar suport a les famílies dels afectats.

L'acte va tenir lloc el dilluns 26 de setembre de 2022, a l’Espai Cultural Fòrum Berger de Vilafranca del Penedès, on el Sr. Martí Solé, president de la Fundació Pinnae entitat organitzadora del Festival, va fer lliurament dels xecs per un import total de 3.932,10€ als responsables de les dues entitats, pels seu projecte Junts per l'Alzheimer i altres demències. 

El Musicveu Solidari, un festival de “traca i mocador”

El Musicveu és el festival solidari del Penedès que enguany ha aplegat 11 concerts en 10 espais durant 9 mesos, amb diferents grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques. A banda de la música, el festival Musicveu ha complementat la seva oferta amb visites als cellers i el Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec de Cal Blay gastronomia que s’ha ofert després d’alguns dels seus concerts.

A més, aquest any el Festival ha inclòs en la seva programació un cicle de tres conferències repartides entre els mesos de maig i setembre, que s’han celebrat a l’Espai Cultural del Fòrum Berger, amb entrada gratuïta i obertes a tothom, on l’eix vertebrador ha estat la salut mental i el benestar emocional, com a complement a la visibilitat a la tasca de les entitats beneficiàries del Festival. Les xerrades han estat a càrrec de diferents professionals que han informat des dels recursos existents per a malalts i famílies que s'inicien en aquesta malaltia, entendre com funciona el cervell de les persones, fins a eines per a poder cuidar bé persones amb aquest tipus de malalties.

El MUSiCVEU, vol agrair la fidelitat dels patrocinadors, col·laboradors i partners, així com als més de 14.000 assistents que han participat de les diferents activitats del Festival durant totes les seves edicions i, en especial, a les organitzacions que han cedit els seus espais. Amb tots ells continuem creixent en cada edició per aportar la cultura solidària i accessible al nostre territori.