Emplaçament dels concerts

Un equipament emblemàtic a Vilafranca del Penedès, amb molta història i encant

L'Auditori

  • Auditori amb un aforament de 246 butaques tapissades.
  • Excel·lent sonoritat
  • Capacitat: 171 persones platea, 75 persones anfiteatre.

Adreça

Rambla de Nostra Senyora, 6,
08720 Vilafranca del Penedès Veure al mapa

Totes les actuacions es realitzarán a l'Auditori del Fòrum Berger Balaguer al centre de Vilanfranca del Penedès, un equipament emblemàtic de la ciutat amb molta història i encant.

La Casa Modernista Fòrum Berger Balaguer va ser construïda entre els anys 1910 i 1914 obra dels arquitectes Santiago Güell i Marcel·lí Cosquillat. L’Obra Social de Caixa Penedès adquirí l’edifici l’any 1978 i, amb ànima de convertir-lo en un equipament cultural de referència va realitzar un intens procés de restauració, transformació i adaptació d’algunes dependències. El 22 de desembre de 1986 amb motiu de la inauguració de la sala d’exposicions “l’Aula de Cultura” es va obrir al públic.

Posteriorment s’adequaren les sales de reunions del pis superior i el condicionament de l’Auditori per adaptar-lo a les noves tecnologies i a la creixent i variada demanda d’activitats a celebrar-hi. Com a resultat d’aquesta reforma, el Fòrum Berger Balaguer obre les seves portes a persones i entitats, posant a la seva disposició quatre espais emblemàtics totalment equipats: L’Aula de Cultura, L’Auditori, les Sales de Reunions i la Casa Museu Berger Balaguer, per celebrar-hi exposicions, concerts, conferències, reunions, i altres activitats en un dels entorns modernistes més cèntrics i originals de Vilafranca del Penedès.