Fòrum Berger Balaguer

Tots els concerts són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.
Aforament limitat.

 
 

L'Auditori

    • Auditori amb un aforament de 246 butaques tapissades.
    • Excel·lent sonoritat
    • Capacitat: 171 persones platea, 75 persones anfiteatre.
    • Tots els concerts són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. Aforament limitat.

Adreça

Rambla de Nostra Senyora, 6,
08720 Vilafranca del Penedès

Totes les actuacions es realitzaran a l'Auditori del Fòrum Berger Balaguer al centre de Vilafranca del Penedès, un equipament emblemàtic de la ciutat amb molta història i encant.

El Fòrum Berger Balaguer, ha equipat les seves diferents sales i instal·lacions amb les noves mesures de seguretat i d'higiene d'acord amb els protocols contra la pandèmia dictats pel govern. Mampares a la taquilla, distància de seguretat, circuit de renovació de l'aire, gels desinfectants, reducció de l'aforament segons vigència, control de temperatura i extremar la neteja de les sales són algunes de les mesures en marxa. Davant la pandèmia, no baixem la guàrdia!

La Casa Modernista Fòrum Berger Balaguer va ser construïda entre els anys 1910 i 1914 obra dels arquitectes Santiago Güell i Marcel·lí Cosquillat. L’Obra Social de Caixa Penedès adquirí l’edifici l’any 1978 i amb ànima de convertir-lo en un equipament cultural de referència va realitzar un intens procés de restauració, transformació i adaptació d’algunes dependències. El 22 de desembre de 1986 amb motiu de la inauguració de la sala d’exposicions “l’Aula de Cultura” es va obrir al públic.

Posteriorment s’adequaren les sales de reunions del pis superior i el condicionament de l’Auditori per adaptar-lo a les noves tecnologies i a la creixent i variada demanda d’activitats a celebrar-hi. Com a resultat d’aquesta reforma, el Fòrum Berger Balaguer obre les seves portes a persones i entitats, posant a la seva disposició quatre espais emblemàtics totalment equipats: L’Aula de Cultura, L’Auditori, les Sales de Reunions i la Casa Museu Berger Balaguer, per a celebrar-hi exposicions, concerts, conferències, reunions, i altres activitats en un dels entorns modernistes més cèntrics i originals de Vilafranca del Penedès.

Seguiu-nos

Organitza

pinnaefundaciopositiu 200

En benefici de

Logo AMPERT

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
93 891 65 52 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Qualiavins - Fina Soler Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
633 329 467

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals

Copyright © 2019 Festival MUSiCVEU - Vilafranca del Penedès. Tots els drets reservats.  Qualiavins .

Un web de TERRABIT,SL