L'inoblidable viatge musical “A Capella” amb Les Fourchettes

El concert de Les Fourchettes començava amb un inici més aviat tranquil amb interpretacions a l’estil “babershop” iniciat en les barberies d'homes als Estats Units i de mica en mica el concert es va anar animant amb temes del seu nou disc creat durant el confinament amb un repertori de diferents estils variats.

Si alguna cosa positiva ha tingut el confinament és que molts músics han tingut temps per crear, pensar i composar, aprofitant el temps per composar nova música.

Al Festival MUSiCVEU, Les Fourchettes van presentar l’espectacle 'A Capella!', on la veu és la protagonista l’únic instrument.

La tecnologia musical però, també està entrant en aquest estil i va ser present al concert, incorporant una veu virtual femenina, de la pròpia baix del grup, que es va afegir al quartet existent, concedint els sons, el ritme, la melodia i l'harmonia necessàries per a crear una atmosfera musical perfecte.

A mesura que anava avançant el concert, el ritme i la intensitat també van anar augmentant així com la proximitat i connexió amb el públic.

Una explosió d’energia positiva i engrescadora que es va reflectir sobretot al final del concert, amb molta vitalitat i optimisme, on el públic no va permetre que l’actuació s’acabés en aquell moment i va insistir fins que van veure recompensats el seus esforços, amb la interpretació de varis bisos.

Subscribe to Our Newsletter:

Seguiu-nos

Organitza

En benefici de

Rebost Solidari

Entitat que ofereix aliments a les famílies en risc d'exclusió social

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Qualiavins - Fina Soler Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
633 329 467

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals

Copyright © 2019 Festival MUSiCVEU - Vilafranca del Penedès.
Tots els drets reservats. Fundació Pinnae.