Entrades esgotades en el primer concert de la setena temporada de MUSiCVEU

La setena edició del MUSiCVEU va obrir el teló amb el concert del grup BARCELONA GOSPEL MESSENGERS a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca. Gran satisfacció per exhaurir totes les entrades i on es van prendre totes les mesures de seguretat i higiene per garantir la millor experiència musical en un magnífic entorn històric gòtic.

La formació Barcelona Gospel Messengers va convidar als assistents a gaudir de noves composicions que el grup ha estat treballant durant el confinament i també a redescobrir i recordar temes d’altres temporades a través d’un viatge musical a la recerca de l'espiritualitat, la pau i l’amor amb tota l’energia, marca de la casa Messengers.

El Festival MUSiCVEU molt sensible a la situació actual i bolcat a seguir totes les mesures de prevenció per gaudir de tots els seu espectacles amb seguretat, va prendre la temperatura i dispensar gel hidroalcohòlic al públic abans d’entrar a la basílica.

Cal posar l’accent en que enguany, el MUSiCVEU destinarà els recursos en benefici de l'Associació Ressò, qui gestiona el Rebost Solidari de Vilafranca, per tal de poder atendre les necessitats alimentàries de moltes famílies del territori.

Subscribe to Our Newsletter:

Seguiu-nos

Organitza

En benefici de

Rebost Solidari

Entitat que ofereix aliments a les famílies en risc d'exclusió social

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Qualiavins - Fina Soler Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
633 329 467

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals

Copyright © 2019 Festival MUSiCVEU - Vilafranca del Penedès.
Tots els drets reservats. Fundació Pinnae.