Donatius fila zero

A banda de gaudir de la cultura solidària també podeu col·laborar amb la Fundació Amics Joan Petit nens amb càncer a traves dels DONATIUS FILA 0. Es tracta de fer una aportació sense anar a cap actuació i es pot fer en qualsevol moment a través de compte bancari, pagament per targeta o Bizum fins a 11 de setembre de 2023. Aquests donatius donen dret a practicar diferents deduccions fiscals i recuperar-ne una gran part! T'ho expliquem més a baix (Per exemple, una persona que fa un donatiu de 150€, hisenda en torna 120€ en la declaració del IRPF, quedant com a despesa real només 30€)

 Bizum.jpg  Per Bizum al codi 06549

 Transferencia

TRANSFERÈNCIA

Per transferència bancària al número de compte:
ES12 2100 5000 5002 0032 2668

 

TargetaTARGETA

Fent clic en aquest ENLLAÇ

La Fundació Pinnae recull i gestiona tots els donatius realitzats en aquest compte exclussiu pels beneficiaris del Festival Solidari Musicveu, enguany la Fundació Amics Joan Petit, nens amb càncer. En compliment de la legislació actual i per poder fer efectiu el donatiu a la Fundació Amics Joan Petit i rebre el certificat corresponent, serà imprescindible que complimenti aquest FORMULARI abans del 31 de desembre.

Informem que el termini legal que té la Fundació Amics Joan Petit per declarar les donacions rebudes finalitza el dia 31 de gener. Per poder gestionar correctament la declaració fiscal dins del termini agrairem que faci la petició del certificat acreditatiu abans del 31 de desembre.

Quan fas un donatiu:

La informació que es demana es tractarà per poder fer efectiva la donació i per poder enviar el certificat de la donació per part de l'entitat beneficiària, en cas d'estar-hi interessat.

Fundacions acollides a la llei 49/2002

Tant la Fundació Pinnae com la Fundació Amics Joan Petit són ambdues entitats sense finalitats lucratives a efectes de la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de Règim Fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge.

Per tant, els donatius efectuats donen dret a practicar les següents deduccions:

 • Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (persona física):

  • El percentatge de deducció és del 80% per als primers 150€ i, per a la resta, del 35%.

  • Donacions recurrents: si en els dos exercicis anteriors s’han fet donacions a favor de la Fundació Amics Joan Petit per un import igual o superior, en cada un d’aquests exercicis, al de l’exercici anterior, el percentatge de deducció aplicable a la base de la deducció que excedeix de 150 € serà del 40%.

  • La base de la deducció no podrà excedir el 10% de la base liquidable. Les quantitats no aplicades per insuficiència de quota o perquè sobrepassen el límit del 10% no són traslladables a exercicis futurs.

 • Impost sobre Societats (persona jurídica):

  • El percentatge de deducció serà del 35% de la base de la deducció.

  • Donacions recurrents: si en els dos exercicis anteriors s’han fet donacions a favor de la Fundació Amics Joan Petit per un import igual o superior, en cada un d’aquests exercicis, al de l’exercici anterior, el percentatge de deducció aplicable a la base de la deducció serà del 40%.

  • La base de la deducció no podrà excedir el 10% de la base imposable. Les quantitats no aplicades per insuficiència de quota o perquè sobrepassen el límit del 10% podran aplicar-se a les liquidacions dels períodes impositius que concloguin en els 10 anys immediats i successius.

 

Responsable: Fundació Especial Pinnae
Finalitats:
 • Tramitar i gestionar els donatius del Festival Solidari Musicveu.
 • Enviar certificat fiscal.
Legitimació:
 • El consentiment de l’interessat.
 • Llei 49/2002, de 23 de desembre, de Règim Fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge.
 • Reial Decret 1270/2003, de 10 d’octubre, pel qual s’aprova el reglament per l’aplicació del règim fiscal de les entitats sense finalitats de lucre i mecenatge.
Comunicacions a tercers: Es comuniquen als organismes públics per fer efectives les desgravacions fiscals, com també a les entitats financeres per a les gestions financeres i a la Fundació Amics Joan Petit per a poder emetre els certificats fiscals corresponents.
Drets:

Podràs accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-te al tractament, sol·licitar la limitació o la portabilitat de la manera següent:

Electrònicament a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per correu postal:
C/ Parellada, 56-58 3-1
08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona

En el cas de l’enviament de les comunicacions electròniques, en cada enviament et podràs oposar a rebre més comunicacions.

Fins quan guardem les teves dades: Les dades les guardarem en els terminis que estableix la legislació aplicable.

Seguiu-nos

En benefici de:

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Fina Soler - Fundació Pinnae
656849710

Copyright © 2023 Festival Solidari MUSiCVEU
Tots els drets reservats. Fundació Pinnae

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals