XERRADES MUSICVEU

Enguany el MUSICVEU ha organitzat un cicle de tres xerrades divulgatives sobre aspectes relacionats amb el càncer, que es duran a terme a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer, de forma gratuïta i obert a tothom. Les conferències seran:

  • 21 d’Abril, 19:30h - Dr. Josep Roma i Dr. Miquel Segura "Investigadors de tumors pediàtrics VHIR".
  • 5 de Maig, 19:30h - Dra. Núria Pardo i Dra. Montse Melo "Els nens m’han ensenyat a viure, a riure, a respirar cada dia i, a veure el món en color".
  • 2 de Juny, 19:30h - Dra. Antonieta Barahona "Culleres que cuiden" Alimentació per a infants i adults amb càncer.

Aquestes conferències ens arriben en col·laboració de la Fundació AMICS JOAN PETIT, entitat beneficiària del 9è Festival Musicveu pels programes d'investigació d'oncologia pediàtrica, que n'és l'eix vertebrador.

Diferents metges especialitzats i professionals de primer nivell d'hospitals de referència dels serveis d'oncologia, dietètica, nutrició, etc.. ens ampliaran coneixement sobre diferents aspectes relacionats amb el càncer i que poden ser d'interès per a tothom.

Un valor afegit amb que el Festival, organitzat per la Fundació Pinnae, pretén donar visibilitat i sensibilització a la ciutadania sobre l’acció social que caracteritza el Festival solidari Musicveu.

Seguiu-nos

En benefici de:

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Fina Soler - Fundació Pinnae
656849710

Copyright © 2023 Festival Solidari MUSiCVEU
Tots els drets reservats. Fundació Pinnae

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals