Eines d'Accessibilitat

Skip to main content

LES ANXOVETES

07 Juliol 2024 | 20:30h

Espai Far, Vilanova i la Geltrú

Calendari2 Google Calendar Afegeix-ho al teu calendari!

Havaneres en femení

Les Anxovetes és un grup d’havaneres nascut l’estiu del 2013 a Girona i cantat íntegrament per veus femenines i ofereixen un repertori d’havaneres clàssic i tradicional. Canten amb frescor i sinceritat, assaborint cada tema. I tot amb el seu punt de salabror! 

En un món essencialment masculí (només cal fixar-se en la temàtica de les cançons d'havaneres tradicionals), s'han sabut fer un lloc, gràcies a la seva mirada renovadora i a les seves veus, que empasten a la perfecció.

FORMACIÓ:

  • Tona Gafarot, veu greu
  • Montse Ferrermoner, veu aguda/mitja
  • Marta Pérez, veu aguda/mitja
  • Xevi Pasqual, contrabaixista
  • Salva Gallego, guitarrista
  • i el tècnic de so Xevi Salvatella

Un espectacle prop del mar, que t'emocionarà!


Visita l'Espai Far de Vilanova i la Geltrú

El Festival Musicveu dóna l'oportunitat de complementar aquesta actuació musical amb una visita a l'Espai Far de Vilanova i la Geltrú, un museu on emocionar-se amb les històries de la gent del mar.

L’Espai Far, situat a l'emblemàtic Far de Sant Cristòfol, és un equipament museístic que mostra el ric patrimoni mariner vilanoví. Compta amb tres espais amb exposició permanent: el Museu del Mar de Vilanova i la Geltrú, l'Espai Víctor Rojas i el Museu de Curiositats Marineres Roig ToquésLa visita passarà pels tres espais que contenen objectes relacionats amb el món de la pesca i la tradició marinera, un audiovisual sobre la Vilanova marinera i el centenari bot de salvament Víctor Rojas, una de les tres úniques embarcacions d’aquest tipus que es conserva a Catalunya. L'Espai Far destinarà tot l'import de la visita íntegrament a l'acció social del festival en benefici de la cura de l'ELA.

Preu visita: 2 € solidaris
Horari visita: abans del concert a les 19:45h

Museu del Mar Espai Far

espaifar copy 3


Menú gastronòmic a El Nàutic

Per aquest concert, el Musicveu també ofereix l'opció de finalitzar la vetllada amb un sopar al restaurant El Nàutic, degustant un menú gastronòmic a càrrec de Cal Blay.

El Nàutic és un restaurant entre velers i gavines, situat enmig del port de Vilanova. El Nàutic va canviant com el mar que té als seus peus, immers en una decoració totalment marinera i amb la remor de fons de l’aigua. Un espai ideal on l’espectacle del Mediterrani convertirà aquest sopar amb una vetllada única.

  • Preu menú: 40€

2024 Sopar Cal Blay Nàutic Vilanova

 Escullera de Ponent, s/n, 08800 Vilanova i la Geltrú

restaurant nautic 03
logo elnautic


Viu l'experiència musicveu també prop del mar!


  • Les opcions de visita i sopar que es detallen són exclusius per als assistents al concert i així apareixen a la compra d'entrades. En cas d'haver adquirit entrada només al concert i estar interessats posteriorment en el sopar o la visita, cal enviar un email fent la vostra sol·licitud a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i des de l'organització us confirmaran segons disponibilitat.
  • Les taules del sopar es muntaran segons les compres realitzades (Exemple, una compra de dues entrades concert+sopar serà una taula de dos comensals). En cas que diferents compradors vulguin anar a la mateixa taula per sopar, cal enviar un email fent la vostra sol·licitud a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant el nom de les persones que han fet la compra, el número de persones per compra i el total de comensals que aniran a la mateixa taula.

Amb la col·laboració de: