Eines d'Accessibilitat

Skip to main content

JUDIT NEDDERMANN presenta LAR

15 Juny 2024 | 20:00h

Oriol Rossell, Sant Marçal

 

Calendari2 Google Calendar Afegeix-ho al teu calendari!

LAR, la nova proposta de Judit Neddermann, és casa seva i a la vegada casa nostra. Fa olor de llar, cruix, té humitats i la llum s’escola per cada racó. La veu de la Judit ens acompanya sense impostures, de manera natural sent la peça essencial amb la qual està construïda la producció musical d’Arnau i Pau Figueras.

És un treball que veu del folklore ibèric i la música brasilera, estils que sempre han format part de la trajectòria de l’artista. A la cançó Pau hi col·labora una de les artistes amb més sensibilitat, la israeliana Noa mentre que a la cançó “Vivo viva” hi trobem en Dani Black, un referent pel que fa a la tradicional música brasilera.

Neddermann destaca per la seva presència a l’escenari, la seva veu i una cosa molt importat, fa sentir al públic com a casa seva, els transmet calidesa, empatia i bona energia. La seva proposta artística beu d’arrels folklòriques i de música moderna.

FORMACIÓ:

 • Judit Neddermann: veu i guitarra
 • Nerea Pozo: cors
 • Nacho Melús: cors

Visita el celler Oriol Rossell

El Festival Musicveu dona l'oportunitat de complementar aquesta actuació musical amb una visita a les caves Oriol Rossell

 • El celler Oriol Rossell és un petit celler familiar, dedicat a l'elaboració de caves i vins de qualitat procedents exclusivament de raïms de la propia finca de 85 hectàrees. Una viticultura acurada i respectuosa amb l'entorn i una tradició transmesa de generació a generació en l'elaboració de vins i caves són el secret del celler. Des de temps immemorials (segle XVI) es troben referències als cognoms Cassanyes i Rossell als documents de la família. Els dos llinatges es van entroncar el 1811 pel matrimoni de Damià Rossell amb Madrona Cassanyes, hereva del casal familiar. La saga s'ha perpetuat de pares a fills i ha propiciat el naixement i la consolidació de la marca: Oriol Rossell. Can Cassanyes és un atàvic casalot a quatre vents; la seva antiguitat es remunta, com a mínim, al segle XVII (data gravada a la pedra: 1637)i el celler, d'estil modernista, és del 1908.

  Preu visita: 18€ (pels menors de 12 anys la visita és gratuïta) *Veure nota inferior
  Horari visita: abans del concert a les 17:30h


MUSICTAST by Oriol Rossell "Forn Valls"

Per aquest concert, el Musicveu també ofereix l'opció de finalitzar la vetllada amb l'experiència gastonòmica MUSICTAST 

 • Preu Musictast: 23,5 €

En què consisteix el Musictast?

Com arribar al Celler Oriol Rossell?

El celler Oriol Rossell es troben a Can Cassanyes, Castellet i la Gornal (entre el Baix i l'Alt Penedès). 

 Viu l'experiència musicveu a Oriol Rossell! 


 • Les opcions de visita i Musictast que es detallen són exclusius per als assistents al concert i així apareixen a la compra d'entrades. En cas d'haver adquirit entrada només al concert i estar interessats posteriorment en el sopar o la visita, cal enviar un email fent la vostra sol·licitud a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i des de l'organització us confirmaran segons disponibilitat.

 • La visita al celler pels menors de 12 anys és gratuïta. En aquest concert no hi ha l'opció d'entrada infantil, pel que els menors de 12 anys hauran d'adquirir l'entrada general al concert i en cas de voler fer la visita, caldrà notificar-ho per email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. a efectes de controlar-ne l'aforament i la gestió dels grups