Eines d'Accessibilitat

Skip to main content

Espais

Un dels grans atractius del MUSiCVEU Festival d'enguany són els espais on se celebraran els concerts, la majoria en la comarca de l'Alt Penedès però també a nous espais singulars tant al Penedès, al Garraf i aquest any també a l'Anoia.

Aquests espais musicveu són l'Auditori Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, el Teatres com La Bòbila de Sant Pere de Ribes, El Casal-Societat La Principal de Vilafranca, el Teatre Municipal Ateneu d'Igualada, cellers com Can Ràfols dels Caus, Oriol Rossell, Llopart, Codorníu, Caves Rovellats, Jean Leon, la Masia Torreblanca i indrets tan singulars com l'Hotel Boutique Font de la Canya by Cal Blay i l'Espai Far de Vilanova i la Geltrú, tots ells formen part de les actuacions d’aquesta edició del MUSiCVEU.

El preu de les entrades oscil·la entre 12 i 22 euros, imports pensats per a que tothom pugui assaborir la millor música a preus populars, incloent ENTRADA KID en alguns dels seus concerts.

  • Totes les actuacions són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Espai Cultural Fòrum Berger

Situat al centre de Vilafranca del Penedès, l'Espai Cultural Fòrum Berger és una casa modernista del segle XX amb molta història i encant. És propietat i gestionat per la Fundació Pinnae com a espai  singular per a la promoció i difusió cultural i artística a disposició de la ciutadania.
El seu Auditori configurat d’una fantàstica acústica, és ideal per gaudir d’experiències musicals en format íntim i proper.

Rambla de Nostra Senyora, 6
Vilafranca del Penedès

Teatre La Bòbila

El Teatre La Bòbila és un equipament cultural, impulsat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, que ha estat dissenyat com una instal·lació propera i al servei de tota la ciutadania. Aquest equipament cultural contribueix al desenvolupament personal i col·lectiu a través de la cultura, entenent les arts escèniques com a eina per a un procés d’expressió i desenvolupament sociocomunitari del territori.

Carrer d'Hernán Cortés, 14
Les Roquetes - Sant Pere de Ribes

Teatre Casal - Societat La Principal

El Teatre Casal té més de 100 anys d'història i es troba situat al bell mig de la ciutat. Va ser inaugurat oficialment el 24 de juliol de 1921. És un teatre a la italiana, amb estructura de fusta vista i parets d'obra. El teatre conserva l'estat original, amb millores efectuades a les instal·lacions, a l'acústica i la caixa escènica.
Aquest magnífic espai ha acollit diferents actes, destacant el cinema i el teatre, concerts, sala de ball, festes taules rodones, trobades, etc..

Rambla de Nostra Senyora, 37
Vilafranca del Penedès

Can Ràfols dels Caus

La Masia de Can Ràfols dels Caus té una història mil·lenària on podem trobar elements arquitectònics que testimonien l’origen romà d’aquesta propietat. El celler integrat a la roca, es un dels més singulars i atractius d’Europa i permet comprendre com aquesta propietat ha conviscut en harmonia amb el seu entorn des de fa dos mil anys. És una mostra de respecte a un entorn únic d’alt valor paisatgístic, amb una arquitectura llegada per un passat històric.

Can Ràfols dels Caus, s/n
Avinyonet del Penedès

IMPORTANT!! No seguiu les indicacions per camins rústics que acostumen a recomanar els navegadors mòbils, l’accés cal agafar-lo al nucli d’Avinyó Nou i seguint indicacions de l'enllaç que segueix:

Teatre Municipal Ateneu

El Teatre Municipal l'Ateneu va ser inaugurat l’any 1900 impulsat per iniciativa de l’entitat l’Ateneu. L’any 1909 un incendi va destruir l’escenari, aprofitant la reconstrucció es va ampliar l’escenari, es construïren nous camerinos, s’alçà un pis més i s’instal·là una platea mòbil. El 1987 el teatre va passar a ser municipal i l’Ajuntament d'Igualada, es va comprometre a fer les reformes necessàries per tal de modernitzar-lo, fins que finalment l’any 1995 va ser inaugurat de nou. Té diferents possibilitats d’encabir-hi el públic, amb un format de teatre "a la italiana" que també es pot utilitzar com a sala de ball, etc.

Carrer Sant Pau, 9
Igualada

Oriol Rossell

La finca de Cal Cassanyes, propietat de Caves Oriol Rossell, és una de les masies més notables de la comarca. D'origen medieval, el 1908 es constitueix com a celler modernista en un entorn singular i únic. El jardí és tancat per un baluard i denoten unes precioses voltes centenàries. Un entorn molt especial per viure una experiència única.

Propietat Can Cassanyes, s/n
Sant Marçal - Castellet i la Gornal

Masia Torreblanca

La Masia Torreblanca data del segle XV i està situada al mig del Penedès, envoltada de vinyes amb vistes panoràmiques espectaculars i uns fantàstics jardins exteriors plens d’història, on es retroben la modernitat i la tradició.
L’espai gastronòmic està gestionat per Cal Blay.

Finca Masia Torreblanca, s/n
Olèrdola

Llopart

Dins els terrenys de Llopart, es troben aquestes noves i modernes instal·lacions que envolten una masia medieval on el pas del temps sembla haver-se aturat.
La finca disposa d’unes de les millors vistes a la plana del Penedès i Les Flandes, les seves vinyes singulars, en un Espai d’Interès Nacional Protegit, i al fons les muntanyes de Montserrat.
Un espai sorprenent en un entorn únic.

Carretera de Sant Sadurní a l'Ordal, km. 4
Els Casots. Subirats

Hotel Boutique Font de la Canya by Cal Blay

Ubicat en un entorn espectacular envoltat d'oliveres i vinyes i a tocar del jaciment ibèric, l'Hotel Boutique Font de la Canya és un ressort turístic amb un disseny modern i elegant gestionat per Cal Blay que compta amb 8 habitacions càlides, àmplies i un meravellós jardí amb vistes panoràmiques a l'entorn i a les muntanyes de Montserrat.
Un homenatge al jaciment ibèric ha estat la font d’inspiració per convertir aquest espai en un hotel únic i singular.

Camí d'Avinyó, 12
Avinyonet del Penedès

Celler Codorníu

Codorníu és un Espai Premium situat en plena natura vitícola, declarat Monument Històric Artístic Nacional, amb una arquitectura modernista que crea un ambient peculiar fruit d’aquestes atractives i delicades formes.

Avinguda Jaume de Cororníu, s/n
Sant Sadurní d'Anoia

Jean Leon

Jean Leon és un petit celler del Penedès fundat el 1963, i el seu Centre de Visites va ser construït a l'estil Château de Burdeus en un singular i acollidor entorn envoltat de les seves 150 hectàrees de vinyes i flora autòctona. L’edifici va ser inaugurat l'any 2002 per obra del prestigiós arquitecte barceloní Domingo Triay, i respira l'elegància de l'època daurada de Hollywood integrada perfectament dins la natura gràcies a les formes ondulades i als grans finestrals que permeten gaudir de les vinyes més emblemàtiques i el seu entorn natural des de qualsevol punt.

Château Leon, s/n
Torrelavit

Espai Far

Situat a l'emblemàtic Far de Sant Cristòfol, l'Espai Far és un centre museístic que mostra el ric patrimoni mariner vilanoví.
Un espai per apropar-se a la història marinera de la ciutat, el món de la pesca, la memòria oral de la gent de baix a mar i descobrir aspectes curiosos relacionats amb el mar.

Pujada del Far de Sant Cristòfol, 2
Vilanova i la Geltrú

Caves Rovellats

És un preciós celler familiar del segle XV situat al cor del Penedès. Una masia plena de formes medievals envoltada de jardins modernistes amb llarga tradició i història vitivinícola.

Cada racó de Rovellats està ple de detalls que et transporten a una altra època esplendorosa i plena d’encant.
Al costat de la masia hi ha una capella familiar dedicada a la Mare de Déu de Montserrat, construïda als inicis del segle XX.

Ctra. de la Bleda
Sant Martí Sarroca