Eines d'Accessibilitat

Skip to main content

Musicveu, visita a l'equip de investigadors de  Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge

Aquesta setmana hem tingut el plaer de conèixer l’equip de investigadors de  Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge, un equip de professionals liderats per la Dra. Mònica Povedano, que sumen esforços amb el seu talent, compromís, implicació i molts altres valors que els uneixen en la cerca de solucions mèdiques per a tractar la malaltia d'ELA i pal·liar els seus efectes.

La desena edició del Festival Solidari Musicveu "Fem música solidària per a la cura de l'ELA" dona suport a aquesta investigació a través de les entitats Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls i Associació Catalana d'Afectats d'ELA (Penedès-Garraf) i que destinarà els seus beneficis a aquest gran equip d'investigació de l'ELA de l'Hospital de Bellvitge.

Recorda que quan compris una entrada per gaudir d'un concert, un tiquet pel sopar solidari o una ampolla del cava Rovellats edició especial Musicveu per a la cura de l'ELA, formaràs part d'aquesta gran família i estaràs gaudint de la cultura solidària en la seva màxima expressió.

Moltes gràcies per fer-ho possible.