Eines d'Accessibilitat

Skip to main content

Musicveu finalitza el festival amb un espectacle al costat del mar

La Cia Neus Mar i el Museu de la Pesca s’alien per retre homenatge a les dones de mar a través de l’havanera, música i dansa.

Un espectacle del mar, pel mar i prop del mar a l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú

Quatre elements, la música, la dansa, la imatge i la paraula protagonitzaran Dones de Sal, un espectacle molt emocionant que neix per donar visibilitat i per homenatjar a les dones del món del mar. Una descoberta de les experiències vitals que construeixen el paisatge humà mediterrani; de l’empoderament de la feminitat sovint silenciada; dels somnis de les persones que s’endinsen al mar cercant un nou futur; de la seva explotació i de la fragilitat del medi; de la cultura marítima mil·lenària que tot ho embolcalla.

Tot plegat ens endinsarà en un mar ple d’emocions i ens farà reflexionar sobre el significat de la Mediterrània, avui, en les nostres vides.

Amb Dones de Sal, el Museu de la Pesca s’alia amb la companyia Neus Mar per compartir el propòsit de retre homenatge a les dones de mar, a la cultura i patrimoni marítims.

Durant l’espectacle es projectarà un vídeo, un repertori d’havaneres i cançons de taverna molt ben escollides que explicaran com és el món mariner des de la perspectiva d’una dona pescadora, fent reflexionar als assistents, tant si són gent de mar com si no ho són.

Amb aquesta actuació completa la novena edició del Festival Solidari Musicveu i per primera vegada ho fa a la comarca del Garraf al costat del mar.

Abans del concert el Festival Musicveu ofereix la possibilitat de visitar l’Espai Far, un museu per emocionar-se amb les històries de la gent de mar i destinarà l’import de la visita íntegrament a la Fundació Joan Petit Amics Nens amb càncer, l’entitat beneficiària del Festival.

I en acabar qui ho desitgi el Musicveu també ofereix l'opció de finalitzar la vetllada amb un sopar a El Nàutic by Cal Blay a la zona del Club Nàutic de Vilanova, degustant un menú gastronòmic.

Les entrades es poden adquirir al web: www.musicveu.cat i Taquilla del Fòrum Berger en horari de dijous a diumenge de 18.30h a 20.30h.

Viu una experiència Musicveu irrepetible al costat del mar! No t’ho perdis!