Eines d'Accessibilitat

Skip to main content

Mikel Erentxun emociona el públic que va omplir el Teatre Casal al Musicveu

Mikel Erentxun, va penjar dissabte el cartell d'entrades exhaurides al Festival Solidari Musicveu, en l'únic concert en acústic programat a Catalunya que va tenir lloc al Teatre el Casal de Vilafranca i que va aplegar un nombrós públic de diferents procedències, Saragossa, València, Lleida, Girona, Tarragona i Mallorca, entre d’altres.

Erentxun acompanyat per Marina Iñesta (guitarra i cors) van actuar en perfecta harmonia oferint un fantàstic i emocionant repertori del seu últim disc batejat amb el nom 'Amigos de guàrdia'.

erentxun 4

El teatre ple a vessar va ser una gran festa públic entregat i que va participar alegre entonant cadascuna de les cançons que van tocar i interpretar, juntament amb tres bises que van tancar l'actuació.

La música d'en Mikel Erentxun perdura en la memòria de diferents generacions i la seva actuació es va convertir en una vetllada única, amb una connexió especial i excepcional amb tots els seus fans.

Dins el repertori que va oferir no podien faltar les mítiques cançons i que les grans protagonistes: "A un minuto de ti", "Mañana", "Esos ojos negros" "En algun lugar" “Cien Gaviotas” van sonar com mai i va tancar l'actuació amb "Dime tu nombre" que va fer vibrar a tota la sala dempeus.