El Festival de Musicveu torna aquest febrer amb dues propostes: música clàssica d’Orthemis i concert d’Ol’Green

Orthemis Orquestra actuarà el 6 de febrer a les 19h a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca i el grup vocal Ol’greenho farà el 13 de febrer a les 19h al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

Aquest diumenge 6 de febrer torna el Festival Musicveu i ho fa amb el Concert d’Any Nou que s’hauria d’haver celebrat durant el mes de gener, però que degut a la 6a onada de la covid19 es va decidir aplaçarAquest serà un concert de valsos i polques de Strauss que anirà a càrrec d’OrthemisOrquestra. Aquest concert de música clàssica se celebrarà a les 7 de la tarda a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca. Aquesta actuació es projectaràen una pantalla interior de gran format que permetrà gaudir al màxim de l’actuació des de qualsevolpuntdel recinte.

La segona cita del Festival Musicveud’aquest mes de febrerserà el diumenge 13 a les 7 de la tarda amb el concert del grup vocal Ol’greenAquest grup està format per vuit persones que es fusionen en una sola veu sobre l’escenari oferint un repertori variat i amb uns arranjaments de qualitat interpretats amb cura, amb la màxima de passar-ho bé i fer gaudir al públic.Van néixer el 2009 i el 2013 van ser finalistes del concurs musical de TV3 “Oh Happy Day!”. Aquest concert es farà al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

ElMusicveuéselfestivalsolidaridel  Penedèsqueenguanyconstad’11concertsa10espaisdiferents amb grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques,fins el 20 d’agost. A banda de la música, el festival Musicveu complementa la seva oferta amb visitesenoturístiquesals cellersi el Musictast, unaproposta gastronòmica a càrrecde càtering Cal Blayques’oferiràdesprésd’algunsconcerts.

Part de la recaptació del Musicveu es destinarà al programa “Junts per l’Alzheimer i altres demències”querealitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

Aquest és un festival organitzat per la Fundació Pinnae quecompta amb el patrocinide ServeisMèdics Penedès i la col·laboraciód’altres empreses iinstitucions comRovellats,Cava Centre,ISELAudiovisual,FactorEnergia,Emms,Vilamòbil,CaserSegurosVilafranca,SerraGrupImmobiliari,Gadescat,FensteriCalBlay.

Seguiu-nos

En benefici del programa Junts per l'Alzheimer i altres demències

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Galamedia - Carles Gala 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
669796808

Copyright © 2019 Festival MUSiCVEU - Vilafranca del Penedès.
Tots els drets reservats. Fundació Pinnae.

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals