El Festival MUSiCVEU, organitzat per la Fundació Pinnae, lliura 3.370,30 € solidaris a AMPERT

MUSiCVEU ha lliurat a l'entitat social AMPERT “Mai no caminaràs sol” un xec amb la quantitat 3.370,30€ corresponent a la recaptació solidària que el Festival destina cada edició a una entitat del territori.

AMPERT “Mai no caminaràs sol” invertirà la dotació rebuda a la millora de qualitat del malalt oncològic, afavorint l’ampli servei de transport i d'acompanyament que els proporciona.

El Festival MUSiCVEU ha fet el lliurament de la recaptació solidària que enguany va destinada a Ampert “Mai no caminaràs sol”.

L'acte ha tingut lloc al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès, on el Sr. Martí Solé, President de la Fundació Pinnae i entitat organitzadora del Festival, ha fet entrega del xec econòmic al Sr. Joan Ríos, President de l’Associació Ampert.

AMPERT és una associació que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts oncològics durant les diferents fases de la malaltia.

L’àmbit d’actuació de l’entitat és comarcal, ja que dona cobertura als habitants dels 27 municipis de l’Alt Penedès i ofereix un servei diari de transport i acompanyament a les persones usuàries. Es tracta d’un transport col·lectiu coordinat amb el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’ICO, i compta amb el seguiment mèdic del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i suport del voluntariat de Creu Roja Alt Penedès.

Muntatge tots els artistes1 noms 002

El MUSiCVEU finalitza la seva sisena edició

Enguany la programació de la VI edició del Festival MUSiCVEU, s’ha vist alterada per la pandèmia de la COVID-19 que durant l’estat d’alarma va haver de posposar la programació prevista durant els mesos de març, abril i maig.

Però lluny d’aturar la seva programació, el Festival MUSiCVEU no ha volgut renunciar a ser un dels principals motors de les arts escèniques a la Vegueria Penedès i per això, el passat 23 d’agost va aixecar novament el teló amb el concert de l’Andrea Motis amb totes les entrades exhaurides, un concert que va tenir lloc als jardins del Mirador de les Caves (Subirats), sent un dels pocs festivals d'estiu que s’han celebrat enguany al Penedès.
El calendari del MUSiCVEU s’ha allargat fins a finalitzar la programació prevista i els dos darrers concerts s’han celebrat a l’auditori Fòrum Berger Balaguer, reduint l’aforament i extremant totes les mesures de seguretat que han estat dictades pel govern.

Tot i les dificultats del moment, les dades demostren que el MUSiCVEU Festival ha aconseguit tirar endavant amb èxit, ja que gairebé dues mil persones han assistit als concerts programats per aquesta sisena edició i son varis els concerts que han esgotat les entrades.

Un any més, el Festival vol agrair la fidelitat dels patrocinadors i també els que ens han acompanyat per primera vegada, amb tots ells seguim creixent en cada edició per aportar la cultura al nostre territori.

1000x700 Patrocinadors 1

Seguiu-nos

Organitza

pinnaefundaciopositiu 200

En benefici de

Logo AMPERT

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
93 891 65 52 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Qualiavins - Fina Soler Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
633 329 467

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals

Copyright © 2019 Festival MUSiCVEU - Vilafranca del Penedès. Tots els drets reservats.  Qualiavins .

Un web de TERRABIT,SL