Devolució entrades concerts Festival MUSICVEU

La situació extraordinària derivada del virus SARS-CoV-2 (COVID) que estem vivint des del passat 12 de març de 2020 no va permetre de dur a terme els tres concerts que finalitzaven el Festival MUSICVEU a l’espai cultural del Fòrum Berger Balaguer. Un espai que va haver de tancar portes com a mesura de prevenció pel Covid-19.

L’organització del MUSICVEU ha estat treballant per buscar noves dates a aquestes actuacions però, a dia d’avui, en un context molt incert, no ha estat possible concretar dates. Per això, des de l’organització del festival s’ha decidit fer la devolució de l’import de les entrades dels TRES CONCERTS AJORNATS i es continua treballant coordinadament amb les agendes dels grups per buscar noves dates per celebrar els concerts ajornats, si la situació ens ho permet. També recalcar que la mateixa entitat està treballant per adaptar l’espai amb noves mesures de prevenció, per condicionar i oferir tota la seguretat possible al públic mitjançant noves tecnologies en desinfecció i purificació de l’aire a dins la sala.

La devolució d’entrades es farà els propers dies de forma automàtica per les localitats comprades via on-line al portal www.topticket.cat i el retorn es farà directament al mitjà de pagament efectuat. Per les localitats comprades a taquilla es podrà recollir l’import a la mateixa sala tots els divendres a partir del 15 de maig en horari de 18 a 20 hores.

Atesa aquesta situació per qualsevol consulta relativa a la devolució d’entrades i els seus imports, habilitem el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per contactar amb l’organització i atendre els seus dubtes el més ràpid possible.

Volem agrair la seva paciència i comprensió per aquesta situació extraordinària i esperem oferir un bon servei en la devolució d’entrades, d’una forma segura i còmode per a tots vostès.

El Festival com ben segur ja coneixen, té una finalitat social que vol donar resposta a les necessitats d’entitats socials com AMPERT, que per l’edició d’enguany és qui rep els beneficis de la recaptació del festival.

Tot aquest treball i esforç es fa possible gràcies a patrocinadors i públic, que a través de la organització i gestió de la Fundació Pinnae, ha consolidat aquest festival dins del territori fent possible incloure un segell social a través de la música.

Esperem doncs retrobar-nos ben aviat amb tots vostès i finalitzar aquesta edició, que enguany fins al moment ha estat un èxit de públic.

Rebin una salutació molt cordial i molta salut per a tots vostès,

Organització Festival MUSiCVEU

Tel. 93 891 65 52 

E-mai: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

 

 

Subscribe to Our Newsletter:

Seguiu-nos

Organitza

En benefici de

Rebost Solidari

Entitat que ofereix aliments a les famílies en risc d'exclusió social

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Qualiavins - Fina Soler Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
633 329 467

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals

Copyright © 2019 Festival MUSiCVEU - Vilafranca del Penedès.
Tots els drets reservats. Fundació Pinnae.