ALBA CARMONA

26 Març 2023

19:00h

Centre de Dia Jaume Nicolás a Vilafranca del Penedès

Calendari2 Google Calendar Afegeix-ho al teu calendari!

Presentació nou disc 'Yo Canto'

Alba Carmona aterra al Musicveu per presentar el seu primer disc en solitari 'Yo Canto' acompanyada per Jesús Guerrero. Un disc ple d'emocions i vivències on dóna forma a nou cançons i on inspira delicadesa, sinceritat, poesia, subtilesa i molt més, cantant des de l'ànima i amb tanta força que cadascuna de les seves composicions és pura poesia en fusionar el flamenc amb les músiques tradicionals.

Estudiosa de la música d’arrel, Alba Carmona investiga entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna. La seva destacada presència als festivals de flamenc i Músiques del Món més importants de l'escena internacional, Carmona segueix collint els elogis dels seus contemporanis a mesura que col·labora amb artistes com Carlos Saura, Chano Dominguez, Perico Sambeat, Mauricio Sotelo, Las Migas, Jesús Guerrero, Vanesa Martín, Rozalen

Les experiències al llarg de divuit anys en la música, el pas del temps i les emocions li han provocat la necessitat d'expressar-se per primera vegada amb veu pròpia i donar forma a nou cançons que integren el seu primer disc compost gairebé íntegrament per ella i produït per Jesús Guerrero.

Les paraules no sols ens defineixen, també ens construeixen. Ens fan les persones que som. Estem fets de les paraules que ens brollen. I les d'Alba Carmona són moltes. Paraules que l'acompanyen des de l'inici de la seva carrera i altres que acaben d'arribar. Alba és camí i poesia. És arrel i veritat. Tradició i estètica. Però també, com l'art, és necessitat i retrobament, redescobriment i començament.

Viu un concert emocionant amb una veu i sonoritat increïble


 icona temps En cas d'adversitats climatològiques, el concert es durà a terme a l'Auditori de l'Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer (Rambla Nostra Senyora, 6 de Vilafranca) amb les localitats sense numerar.

Seguiu-nos

En benefici de:

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Fina Soler - Fundació Pinnae
656849710

Copyright © 2023 Festival Solidari MUSiCVEU
Tots els drets reservats. Fundació Pinnae

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals