Les Entitats

Ampert | VI edició

Enguany l’entitat benèfica del Festival és AMPERT, que treballa per millorar la qualitat de vida del malalt oncològic, oferint un ampli servei de transport i  l'acompanyament.

Càritas | V edició

El Festival MUSiCVEU lliura 6.943€ solidaris a Càritas Interparroquial de Vilafranca

El Festival MUSiCVEU va fer el lliurament de la recaptació solidària, que anirà destinada als programes educatius que duu a terme Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès. El xec amb la  bonica xifra de 6.943 euros, anirà destinat a els programes educatius de reforç educatiu per infants i adults, que ofereixen Càritas Interparroquial Vilafranca.

Els seus principals objectius són:

Recolzar el procés educatiu dels nens i nenes que participen en el reforç, tot elaborant un pla individualitzat de treball que tingui en compte les necessitats de cada infant. Això es fa en coordinació amb l’escola i serveis socials.

Reforçar el sentit de responsabilitat i la valoració personal partint del descobriment i desenvolupament de les pròpies capacitats. Potenciar la creativitat i les habilitats socials de cada infant.

Ensenyar i practicar tècniques perquè puguin adquirir hàbits d’estudi positius.

Formar en valors, partint del fet de la diversitat cultural dels nens i nenes que participen en el reforç.

Creu Roja | IV edició

El Festival MUSiCVEU lliura la recaptació solidària a la Creu Roja a l'Alt Penedès

El Festival MUSiCVEU va lliurar del 10% de la recaptació solidària de l’edició dels 2018 que va anar destinada al programa de suport d'emergència a l'alimentació infantil dut a terme per la Creu Roja de l'Alt Penedès.

El programa ofereix ajuda a infants de la comarca gràcies a un pla de beques menjador on la Creu Roja cobreix el 50% del cost del menjador escolar. A més a les famílies dels infants que reben l'ajuda, també se'ls fa seguiment setmanal a través de tallers d'hàbits alimentaris.

El programa de beques menjador forma part d'un projecte més ampli que la Creu Roja ha batejat sota el nom de "Donem-li la volta per omplir el plat" i que compta amb altres accions com el repartiment de targetes de prepagament a famílies amb dificultats socials per comprar aliments en comerços de proximitat, i amb la donació de kits de suport social amb productes destinats per a l'alimentació infantil i familiar.

Fundació l'Espiga | III edició

La fundació Espiga primera entitat en rebre l'aportació del Festival Música i Veu

Cal destacar el caire benèfic que va prendre el Festival en la seva tercera edició, adquirint el compromís d’aportar una part de la seva recaptació a una entitat social del territori.

El Festival Música i Veu va destinar part de la recaptació obtinguda en la seva tercera edició a la Fundació l’Espiga, en aquest cas, l’import de 1.000 euros, va correspondre al 10% del total recaptat del taquillatge i va ajudar a l’entitat en la seva tasca diària que té per objectiu millorar la qualitat de vida i promoció de la inclusió social de les persones amb discapacitat.

La Fundació l’Espiga és una entitat sense ànim de lucre del Penedès que, des del 1983, es dedica al desenvolupament personal i millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat en tot el seu cicle vital. Al recinte de la seu central està ubicada l'escola d'educació especial Delta-Espiga on s'atenen a persones que segueixen programes d'ajustament personal i social i d'ocupació terapèutica amb diferents nivells de suports.

D'altre banda, el servei de rehabilitació, ubicat a un edifici independent del mateix recinte, ofereix els serveis de fisioteràpia i logopèdia tant a persones ateses als diferents serveis de l'entitat com a pacients derivats d'altres serveis.

Seguiu-nos

Organitza

pinnaefundaciopositiu 200

En benefici de

Rebost Solidari

Entitat que ofereix aliments a les famílies en risc d'exclusió social

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
93 891 65 52 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Qualiavins - Fina Soler Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
633 329 467

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals

Copyright © 2019 Festival MUSiCVEU - Vilafranca del Penedès. Tots els drets reservats.  Qualiavins .

Un web de TERRABIT,SL