Concerts del festival

9 concerts, del 24 de novembre de 2018 al 5 de maig de 2019
   Descarrega't el programa complert Programa V MUSiCVEU

Ironia, poesia, paròdies i cançons

Un espectacle musical, fresc i ple de bon humor

 

 Comprar l'entrada: 12 euros

La popular actriu de teatre i televisió Lloll Bertran, acompanyada al piano i a la veu per Isaac Fonoll presenta el seu nou espectacle “Societat Animada”, una proposta de teatre musical per a tots els públics on la dona és la protagonista.

La Lloll : Societat Animada és un xou ple d’ironia, poesia, paròdies, cançons i molt, molt d’humor. Un espectacle de creació pròpia per riure i reflexionar sobre el paper femení al segle XXI, amb tot l’humor que la caracteritza i acompanyada d’un piano. A l’actriu Lloll Bertran li agrada posar cullerada en tots els treballs que fa, per això aquest espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat.

Després de més de 30 anys que avalen la seva prolífica i ininterrompuda carrera, Lloll Bertran arriba al Festival MUSiCVEU amb una nova proposta que conté tot l’humor blanc, irònic, subtil i intel·ligent que el seu públic espera. Una Lloll en total essència, que atrapa l’espectador amb el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d’emocionar.

 

Fitxa artística

Lloll Bertran, actriu.

Isaac Fonoll al piano.
Event Info

19:00h - Entrada 12 €
Diumenge, 10 de març 2019
Fòrum Berger Balaguer