Concerts del festival

9 concerts, del 24 de novembre de 2018 al 5 de maig de 2019
   Descarrega't el programa complert PROGRAMA V MUSICVEU

 Esdeveniment Conclòs

El Dúo Calíope es un duet musical integrat per Beatriz Gallardo a la flauta travessera i María Bernal a la guitarra que comença la seva trajectòria musical com a grup de Música de Cambra a l'any 2013 quan ambdues intèrprets van finalitzar els estudis musicals al CSM “Manuel Castillo” de Sevilla. Des de llavors, han participat a diferents concursos com el VIII Concurs de Música de Cambra 'Ciudad de Ávila', on van obtenir el 1er Premi, així com el Concurs de Joves Promeses de Romate on van obtenir el 2n Premi.

Han ofert nombrosos recitals per tota la geografia espanyola, destacant les actuacions a Sanlúcar de Barrameda i Chipiona, a Lleó amb la Fundació Eutherpe, al Museu Picasso i el MNAC de Barcelona, o la col·laboració amb la Fundación Música en Vena, a més de participar al VII Festival Internacional de Música de Piantón.

Han rebut classes magistrals de Músics com Jacques Zoon, Leo Brouwer, Yorgos Arguiriadis, Michel Grizard, Àlex Garrobé i Alberto Plaza i, recentment, han finalitzat el Màster d’Interpretació de Música de Cambra al Conservatori del Liceu de Barcelona sota la tutela de Guillem Pérez-Quer.

 

Aquest duet jove i virtuós ens presenta al Festival MUSiCVEU un programa compost per obres originals per flauta i guitarra, una formació poc convencional però amb una literatura extensa, i una de les preferides entre els compositors actuals per la versatilitat i la fusió entres ambdós instruments. Un concert diferent, atractiu i ple de matisos; un dolç i original viatge d’Est a Oest, des de Japó fins a Buenos Aires, passant de sonoritats tradicionals a noves concepcions de la música, amb obres de Sasaki, Tedesco, Brotons i Piazzolla, entre d’altres.

 

Fitxa artística

Beatriz Gallardo, flauta travessera

María Bernal, guitarra

*Aquest concert gaudeix d'entrada gratuïta fins a 12 anys, acompanyats per un adult

 


Event Info

19:00h - Entrada 10 €
Diumenge, 14 d'abril 2019
Fòrum Berger Balaguer