Concerts del festival

9 concerts, del 24 de novembre de 2018 al 5 de maig de 2019
   Descarrega't el programa complert PROGRAMA V MUSICVEU

IMG 20181214 WA0003

 Esdeveniment conclòs

 

JOAN CHAMORRO presenta el seu projecte La Màgia de la Veu, format actualment per 12 músics, 5 dels quals són també vocalistes, que combinen el format de petita big band amb formacions més petites, donant sempre la màxima importància a la veu, sobre la qual gira tot l'espectacle.

Després de gravar dos CD's amb aquest projecte (el primer dels quals va guanyar el 2014 el premi a millor cd de jazz, per votació popular als premis Enderrock) Joan Chamorro està treballant en un tercer que girarà entorn de la música del Brasil i del qual podrem sentir un avanç.

Aquest projecte ha sorgit de la Sant Andreu Jazz Band, una formació nascuda al barri de Sant Andreu (Barcelona) el 2006 pel que han passat més de 50 joves d’entre 7 i 21 anys. Un projecte de 12 anys plens d'il·lusió i de resultats màgics constatats en 8 treballs en format CD i DVD, i en 10 àlbums sorgits en el si de la col·lecció "Joan Chamorro presenta" i protagonitzats per alguns dels joves talents que formen o han format part de la Sant Andreu Jazz Band: Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira, Rita Pagès, Marc Martín, Joan Mar Sauqué, Èlia Bastida i Joan Codina i el projecte que es presenta al Festival MUSiCVEU: La Màgia de la Veu.

Tots ells han protagonitzat el documental "A film about kids and music" del director Ramon Tort i premiat tot el Món. Han actuat en molts festivals del país i també a Marciac, Ais de Provença, Châteauneuf-du-Faou 's, Suïssa, Suècia, etc, i han col·laborat i gravat amb la banda, músics de nivell mundial com Jesse Davis, Joel Frahm, Wycliffe Gordon, Terrel Staford, Dick Oatts, Scott Robinson, Luigi Grasso, John Allred, Bobby Gordon, Ken Peploswky, Jon-Erik Kellso, Pasqualle Grasso, entre d’altres.

En resum, un magnífic espectacle amb els joves grans talents del jazz, on la veu n'és l'absoluta protagonista. 

Fitxa artística

Direcció: Joan Chamorro

Veus i instrumentistes:

Alba Armengou (veu, trompeta i saxo alt)

Joana Casanova (veu, saxo alt i tenor)

Èlia Bastida (veu, violí i saxo tenor)

Alba Esteban (veu, saxo baríton i clarinet)

Joan Marti (veu, saxos i flauta travessera)

Joan Chamorro (contrabaix)

El grup es completa amb els instrumentistes:

Joan Mar Sauque (trompeta)

Joan Codina (trombó)

Marçal Perramon (saxo tenor i clarinet)

Jan Domenech (piano)

Carla Motis (guitarra)

Pablo Ruiz (bateria) 


Event Info

19:00h - Entrada 12 €
Diumenge, 28 d'abril 2019
Fòrum Berger Balaguer