Concerts del festival

9 concerts, del 24 de novembre de 2018 al 5 de maig de 2019
   Descarrega't el programa complert PROGRAMA V MUSICVEU

IMG 20181214 WA0003

 Comprar l'entrada: 12 euros

La Sant Andreu Jazz Band és una formació nascuda al barri de Sant Andreu (Barcelona) el 2006 pel que han passat més de 50 joves d’entre 7 i 21 anys. Un projecte de 12 anys plens d'il·lusió i de resultats màgics constatats en 8 treballs en format CD i DVD, i en 10 àlbums sorgits en el si de la col·lecció "Joan Chamorro presenta" i protagonitzats per alguns dels joves talents que formen o han format part de la Sant Andreu Jazz Band: Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira, Rita Pagès, Marc Martín, Joan Mar Sauqué, Èlia Bastida i Joan Codina i el projecte la Màgia de la Veu.

Tots ells han protagonitzat el documental "A film about kids and music" del director Ramon Tort i premiat tot el Món. Han actuat en molts festivals del país i també a Marciac, Ais de Provença, Châteauneuf-du-Faou 's, Suïssa, Suècia, etc, i han col·laborat i gravat amb la banda, músics de nivell mundial com Jesse Davis, Joel Frahm, Wycliffe Gordon, Terrel Staford, Dick Oatts, Scott Robinson, Luigi Grasso, John Allred, Bobby Gordon, Ken Peploswky, Jon-Erik Kellso, Pasqualle Grasso, entre d’altres.

Per aquesta edició del Festival MUSiCVEU es proposa una nit amb petits i joves grans talents del jazz amb l’espectacle “La Màgia de la Veu”, un projecte format actualment per 12 músics, 5 dels quals són també vocalistes. Combinen el format de petita big band amb formacions més petites, donant sempre la màxima importància a la veu, sobre la qual gira tot l'espectacle.

Després de gravar dos CD 's amb aquest projecte (el primer dels quals va guanyar el 2014 el premi a millor cd de jazz, per votació popular en els premis Enderrock) Joan Chamorro està treballant en un tercer que girarà entorn de la música del Brasil i del qual podrem sentir un avanç. Un concert de jazz vocal amb arranjaments especials, on la veu n’és l’absoluta protagonista i que ens servirà, a més, per gaudir de les veus de les quatre joves jazzwomen en un mateix escenari.

 

 

Fitxa artística

Direcció: Joan Chamorro

Veus i instrumentistes:

Alba Armengou (veu, trompeta i saxo alt)

Joana Casanova (veu, saxo alt i tenor)

Èlia Bastida (veu, violí i saxo tenor)

Alba Esteban (veu, saxo baríton i clarinet)

Joan Marti (veu, saxos i flauta travessera)

Joan Chamorro (contrabaix)

El grup es completa amb els instrumentistes:

Joan Mar Sauqué (trompeta)

Joan Codina (trombó)

Marçal Perramon (saxo tenor i clarinet)

Jan Domenech (piano)

Carla Motis (guitarra)

Pablo Ruiz (bateria)

 


Event Info

19:00h - Entrada 12 €
Diumenge, 28 d'abril 2019
Fòrum Berger Balaguer