Notícies i Blog del Festival

Segueix l'actualitat

La popular actriu de teatre i televisió Lloll Bertran, acompanyada al piano i a la veu per Isaac Fonoll, presentava aquest diumenge 10 de març a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, el seu espectacle “La Lloll, Societat Animada”, un proposta de teatre musical per a tots els públics on l’humor va ser la peça principal de l’actuació.

Lloll Bertran va posar-se a la butxaca el públic del Festival MUSiCVEU durant la seva divertida actuació en un auditori ple de gom a gom que va riure a ple pulmó amb la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d’emocionar d’aquesta gran artista. A l’espectacle la Lloll va interpretar alguns dels personatges que l’han acompanyat al llarg de la seva trajectòria, els quals descriu com una S.A. (Societat Animada). L’actuació també va tenir la presència de Celdoni Fonoll que va recitar uns poemes i va cantar al so del piano. Lloll Bertran va saber interactuar amb el públic assistent i va aprofitar per reivindicar les desigualtats existents entre homes i dones.

El guanyador del sorteig d'1 enovisita doble a Caves Oriol Rossell entre tots els assistents al concert de Lloll Bertran és l'Albert. Enhorabona!

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

Collage Fotos Lloll Bertran

Fotos: Jordi Sueiro

Aquest diumenge dia 10 de març actuarà la Lloll Bertran a Vilafranca presentant el seu espectacle "La Lloll, Societat Animada"

MUSiCVEU Festival encara el seu 6è espectacle amb un show musical fresc i ple de bon humor

La popular actriu de teatre i televisió Lloll Bertran, acompanyada al piano i a la veu per Isaac Fonoll, presentarà a Vilafranca del Penedès a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, el seu nou espectacle "La Lloll, Societat Animada", una proposta de teatre musical per a tots els públics plena d'ironia, poesia, paròdies, cançons i bon humor.

A l'actriu Lloll Bertran li agrada posar cullerada en tots els treballs que fa, per això aquest espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat que atrapa l'espectador amb el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d'emocionar.

El nom tan simpàtic de "La Lloll, Societat Animada" que el formen un duet molt ben avingut i que segons ens ha explicat en exclusiva a MUSiCVEU sovint és acompanyat d’unes bones amigues que formen una S.A., és a dir, una Societat Animada.

Els hi agrada cercar títols en poques paraules que defineixin molt bé l'espectacle que fan, una manera d'observar, reflexionar, criticar i viure la vida de manera divertida i positiva. Sempre rient "amb" l'altre i no pas "de" l'altre. 

Un espectacle per passar una bona estona. Us hi esperem!!

Les entrades es poden comprar a: www.musicveu.cat i directament a taquilla el mateix dia 10 de març.

ENTRADES DISPONIBLES AQUÍ

#musicveu

 

Diumenge 24 de febrer a les 19h el Festival MUSiCVEU porta dos grans talents de la música clàssica a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer. Mariona Camats al violoncel i Eudald Buch al piano, interpretaran grans obres de Bach, Schumann i Brahms en un concert que ve de la mà de la Xarxa de Músiques de Catalunya.

Pau Casals va encetar a Catalunya la tradició que es manté pletòrica: la de produir regularment excel·lents solistes de violoncel. La darrera mostra d’això és la jove violoncel·lista Mariona Camats, flamant guanyadora de la Beca Internacional que atorga la Fundació Pau Casals i que en edicions anteriors han obtingut intèrprets tan destacats com Pablo Ferrández o Pau Codina. Reteniu el nom de Mariona Camats, una violoncel·lista excepcional amb molt a dir.

Mariona Camats, nascuda el 1997 a La Garriga, s’inicià al violoncel amb només sis anys. Actualment estudia al Leopold Mozart Zentrum de la Universitat d’Augsburg amb el professor Julius Berger. Camats ha col·laborat, entre d’altres, amb la Compañía Corella Ballet, i com a solista amb la Jove Orquestra Simfònica del Vallès. Ha estat guanyadora de la Beca Internacional de la Fundació Pau Casals l’any 2016, entre d’altres guardons. Actualment, interpreta amb un violoncel del luthier francès Marc Laberte (Mirecourt, 1921) que va pertànyer al mestre Pau Casals.

Eudald Buch, nascut el 1997 a La Garriga, s’ha format a l’Escolania de Montserrat, el Conservatori de Vic i la Chetham’s School of Music a Manchester. Ha tocat a diversos festivals a Anglaterra, Holanda, Manchester i ha actuat en directe a l’emissora de la BBC. Buch També ha col·laborat com a solista amb l’Orquestra de Cambra de Vic, la Chetham’s Symphony Orchestra i membres de l’OBC.

Les ENTRADES per aquest concert estan disponibles a www.musicveu.cat, www.topticket.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenge de 12h-14h i a partir de les 18h.

Amb ànim d’acostar la música als infants, el Festival ofereix entrada gratuïta als menors de 12 anys a aquest concert, sempre que vagin acompanyats d’un adult. Les invitacions infantils es poden aconseguir a la taquilla del mateix Auditori o bé pel canals online www.musicveu.cat, www.topticket.cat, amb la compra d’una entrada d’adult. El preu de l’entrada al concert és de 10 euros.

ENTRADES DISPONIBLES - ACONSEGUEIX LES INVITACIONS INFANTILS

#musicveu

L’espectacle TENORS de la companyia Illuminati va omplir d'humor i rialles l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, en el marc del Festival solidari MUSiCVEU.

L’espectacle TENORS, ideat i dirigit per Toni Sans, va viure moments divertidíssims des del principi fins al final. Un concert d’òpera dinàmic, rigorós i molt divertit, ple de situacions absurdes i molt còmiques que van fer riure a cor que vols el públic assistent i amb una posada en escena molt sòbria i elegant. Una paròdia que recorda els tres grans tenors del panorama musical, interpretats per Ezequiel Casamada, Miquel Cobos i Albert Mora, acompanyats de Gustavo Llull al piano. Tres grans veus amb uns timbres molt diferents que van meravellar al públic amb sarsueles, boleros i napolitanes com Tosca, Don Giovanni, funniculí-funniculà, Granada, Amigos para siempre, fins a interpretar (i ballar) grans èxits de Broadway i fins i tot cançons més modernes, sempre en clau lírica.

Fotos noticia musicveu

Una actuació plena d’energia i rapidesa que va demostrar la gran professionalitat i talent dels artistes per l’excel·lent control de la veu, dels silencis i del teatre visual i gestual.

En finalitzar el concert, els seus assistents van poder gaudir d’una copa de cava i crackànies, per gentilesa dels patrocinadors Cava Oriol Rossell i Casanella’s Chocolate Almonds; així com visitar l’actual exposició de l’espai cultural “Natura i Matèria” amb fotografies de Ramón Cornadó i escultures de Béatrice Bizot.

Els guanyadors del sorteig de 2 enovisites a Caves Oriol Rossell són en Julià i el Josep M. Enhorabona!

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

#musicveu

Aquest diumenge 10 de febrer a les 19h el Festival MUSiCVEU porta el gran espectacle TENORS - Òpera professional en clau d’humor, una fantàstica i divertida actuació que està omplint teatres i auditoris i que permetrà gaudir’un espectacle diferent amb unes veus increïbles.

Un espectacle que emociona a través de melodies conegudes, situacions i paròdies absurdes. TENORS és un record als mítics concerts que durant els anys noranta van fer arreu del món els Tres Tenors, un espectacle que combina òpera, napolitanes i altres gèneres amb l’humor visual més esbojarrat i que farà riure a l’espectador.

Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l'ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor: el "pinyol", que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre.

Les entrades per aquest concert estan disponibles a www.musicveu.cat, www.topticket.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenge de 12h-14h i a partir de les 18h. En aquesta ocasió es sortejaran dues enovisites a Caves Oriol Rossell entre tots els assistents al concert.

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

#musicveu

El passat 20 de gener a les 19 hores, el festival solidari MUSiCVEU va presentar IN CRESCENDO en un magnífic concert al Fòrum Berger Balaguer. Un espectacle musical de la mà del jove grup vocal de 10 veus privilegiades, guanyadors del Oh Happy Day de TV3, amb una gran formació de cant coral, particulars arranjaments, original posada en escena, quatre CD al mercat i destacant la cerca constant d’innovació i la creativitat.

Un concert que va ser molt especial i emotiu amb ple absolut de públic i on van interpretar una selecció de les cançons que més

IN CRESENDO 2

han marcat al grup, algunes 100% a capella i altres acompanyades de piano i caixó de percussió que van tocar els mateixos membres del grup.

In Crescendo va demostrar que tenen recorregut i que porten al darrera molta feina feta, la coordinació, harmonia vocal, els moviments, fan que sigui un grup que dóna molta presència a dalt l’escenari, oferint sempre un concert màgic i emocionant que ben segur queda a la retina dels assistents.

Al final del concert ens van oferir un bis amb la cançó The Cercle of Life, que va posar la pell de gallina al públic i van tancar el concert amb una foto de família on tots van alçar els braços.

Veure vídeo del concert In Cresendo

Els valors afegits del Festival MUSiCVEU

El Festival MUSiCVEU destina part de la seva recaptació per millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults que duu a terme Càritas Interparroquial de Vilafranca al territori.

Com cada edició del Festival solidari, en finalitzar el concert, els seus assistents poden gaudir d’una copa de cava i catànies, per gentilesa dels patrocinadors Cava Oriol Rossell i Casanella’s Almonds. Aquest meet&greed té lloc a la sala d’exposicions de la planta baixa on el mateixos membres del grup van signar CD’s i van fer una copa de cava amb el públic assistent.

Cal destacar que el grup IN CRESCENDO va aportar part de la venda dels seus discs a la finalitat social del Festival, en benefici de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

In Crescendo. Foto Xavier Vilamanyà

El grup vocal convidat al Festival MUSiCVEU, “IN CRESCENDO”, ha generat molta expectació i ha exhaurit totes les entrades del concert d’aquest diumenge 20 de gener a les 19:00 hores al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

El virtuós grup de 12 veus, guanyador del concurs Oh Happy Day de TV3, amb gran formació de cant coral, conegut pels seus particulars arranjaments i pels seus experiments vocals, visitarà aquest diumenge Vilafranca per oferir un repertori de cançons modernes amb una original i enèrgica posada en escena. Es tracta de cançons que més han marcat al grup, algunes 100% a capella i altres acompanyades d’instruments, alhora que interpretaran temes del seu darrer disc “Inesperat” (Seed Music, 2018). Tot un espectacle pels sentits.

Seguint amb la programació del MUSiCVEU, el proper concert tindrà lloc el 10 de març amb el gran espectacle TENORS - Òpera professional en clau d’humor. Un espectacle que està omplint teatres i auditoris i que permetrà gaudir d’un espectacle diferent amb unes veus increïbles.

el3tenors

Tenors

Les entrades per aquest concert es poden obtenir a www.topticket.cat i taquilla i per més informació podeu consultar www.musicveu.cat

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca

Més informació: Xavier Freixedas 618208599 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Encara heu de fer la carta als Reis Mags d'Orient? Voleu gaudir d'un gran concert amb el conegut grup musical IN CRESCENDO guanyador del concurs OH-HAPPY DAY de TV3? Doncs no deixeu passar l'oportunitat de demanar amb molta il·lusió rebre unes entrades per veure'ls el diumenge 20 de gener a les 19.00 hores al concert que faran al Fòrum Berguer Balaguer de Vilafranca.

03 INCRESCENDO topticket

Les entrades d'aquest concert, o altres estils musicals programats pels següents mesos, Ses Majestats els trobaran a la web del MUSiCVEU Festival. N'hi ha previstos fins al 5 de maig de 2019, quan el concert del grup Les Anxovetes tancarà aquesta cinquena edició.

El MUSiCVEU és un festival de música únic que aplega grups musicals d'estils i posicionaments ben variats, buscant l'excel·lència, amb l'ànim de promoure la cultura musical en directe al territori i ajudar a promocionar els grups emergents d'estil més clàssic, fins a acollir reconeguts cantautors i conjunts d'una gran varietat musical: Gòspel, òpera, vocal, recital, teatre musical humorístic, clàssica i contemporània, havaneres, etcètera.

El MUSiCVEU continua enguany amb el seu vessant solidari destinant una part de la recaptació a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès que invertirà la seva dotació a millorar i potenciar els projectes educatius dels infants i adults del territori.

De ben segur que la màgia dels Reis Mags d'Orient faran realitat les nostres il·lusions!!

 

 

 

 

• L’auditori del Fòrum Berger Balaguer ple de gom a gom en el concert solidari de la Coral Laroc
• Els cantaires van fer viatjar al públic a través del seu repertori “Cançons del Món”
• Un concert amb doble vessant solidari: La Marató de TV3 i Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès

No hi cabia ni una agulla a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer per presenciar el concert de la Coral Laroc. El grup va pujar a l'escenari vilafranquí i van oferir un repertori diverses de cançons del món que juntament amb una projecció de llum i color va encisar al públic assistent.

coral larol concert web

La Coral Laroc ha agafat un nou impuls amb aires renovats i engrescadors amb la nova direcció a càrrec de la Judit Camprubí i el seu president Francisco Aloy que també forma part dels cantaires, donant-li un toc proper que sens dubte va calar ràpidament entre el públic i el grup musical.

La recaptació per la Marató de TV3 va ser de 220€ que enguany es destinarà a la investigació del càncer i que la Fundació Pinnae, organitzadora del MUSiCVEU Festival, ja ha fet arribar a la Fundació de la Marató.

coral larol concert 2 web

El MUSiCVEU Festival continua el vessant solidari i aquest any destinarà una part de la recaptació final a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès que invertirà els recursos a millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults del territori.

Heu de fer un regal? Aquestes Festes Nadalenques us proposem una experiència única obsequiant entrades pel concert del grup IN CRESCENDO que actuarà el diumenge 20 de gener a les 19.00 hores al Fòrum Berguer Balaguer de Vilafranca.

Gaudireu de l'espectacle musical que ens oferirà aquest grup vocal de joves guanyadors del programa OH HAPPY DAY de TV3 que amb una gran formació de cant coral i amb particulars arranjaments són capaços d'interpretar cançons modernes amb un model únic.

Ho faran amb l'instrument que més els caracteritza: la veu. Cançons de tota mena, algunes 100% a capella i altres amb instruments en directe interpretats pels mateixos membres del grup.

 

I per la cultura encara us ho posem més fàcil, si vols auto regalar-te un concert per poder escoltar el teu artista preferit o descobrir-ne un de nou, a la web del MUSiCVEU Festival hi trobaràs tots els concerts que hi ha previstos fins al 5 de maig de 2019, que serà quan el concert del grup Anxovetes tancarà aquesta cinquena edició.

MUSiCVEU és un festival de música únic que aplega grups musicals d'estils i posicionaments ben variats, buscant l'excel·lència, amb ànim solidari de promoure la cultura musical en directe al territori i ajudar a promocionar els grups emergents d'estil més clàssic, fins a acollir reconeguts cantautors i conjunts d'una gran varietat musical: Gòspel, òpera, vocal, recital, teatre musical humorístic, clàssica i contemporània, havaneres, etcètera. MUSiCVEU continua enguany amb el seu vessant solidari destinant una part de la recaptació a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès que invertirà la seva dotació a millorar i potenciar els projectes educatius dels infants i adults del territori.

En definitiva, us proposem un viatge musical i emocional a través dels records, la memòria i la descoberta per donar la benvinguda a les festes!

 

 

 

 

El 16 de desembre a les 19h el Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acollirà el segon concert del festival solidari MUSiCVEU a càrrec de la CORAL LAROC.
La Coral Laroc, actua dins el cicle de 9 concerts que ha programat el festival solidari MUSiCVEU en benefici de Càritas Interparroquial de Vilafranca.
• Aquest concert serà també solidari amb La Marató TV3, destinant un euro de cada entrada per la lluita contra el càncer.

Aquest diumenge 16 de desembre a les 19:00 hores, el festival solidari MUSiCVEU continua la seva programació al seu espai habitual, el Fòrum Berger Balaguer, amb un concert previ a les dates nadalenques a càrrec de la Coral Laroc.

La Coral Laroc és melodia, ritme, originalitat, cultura, esforç i emoció. Nascut el setembre de 1991, aquest cor coral de Vilafranca del Penedès compta amb una quarantena de cantaires i una àmplia i dilatada trajectòria amb concerts i intercanvis tant nacionals com internacionals. La Coral Laroc cultiva un repertori variat, sovint amb acompanyament instrumental.

Per aquesta ocasió, la Coral Laroc ens presentarà un espectacle molt especial amb música coral i escenografia sota la direcció de Judit Camprubí i amb el nom de ‘Cançons del Món’. Una actuació on es combinen diferents estils musicals per gaudir d’un viatge per visitar i conèixer, mitjançant les cançons, la cultura, els sentiments i la llengua de diferents racons del món. La bossanova, els espirituals i el jazz, entre d’altres, són un petit tastet dels diferents estils del concert.

Tot un repertori de temes, acompanyats per piano, instruments de percussió i molts d’ells cantats «A cappella», combinat diferents posades en escena, per tal de trobar diferents sonoritats i colors en les veus de la coral.

Un concert amb doble vessant solidària

Aquest concert arriba en plena celebració de la Fira del Gall a Vilafranca del Penedès i La Marató TV3. Una combinació perfecta per cloure la jornada gaudint d’un concert coral ple d’energia i emoció i per doble causa solidària; d’una banda, el festival MUSiCVEU destina part de la seva recaptació per millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults que duu a terme Càritas Interparroquial de Vilafranca al territori, de l’altra, el festival MUSiCVEU destinarà un euro de cada entrada d’aquest concert per a l’edició d’enguany de la La Marató TV3 dedicada a la lluita contra el càncer.

Els valors afegits del Festival MUSiCVEU

Amb ànim d’acostar la música als infants, el Festival ofereix entrada gratuïta als menors de 12 anys a aquest concert, sempre que vagin acompanyats d’un adult. Les invitacions infantils es poden aconseguir a la taquilla del mateix Auditori o bé pel canal online de www.topticket.cat, amb la compra d’una entrada d’adult. El preu de l’entrada al concert és de 8 euros.

Aprofitant les festes de Nadal, el Festival ofereix un Pack de 3 concerts amb un 15% de descompte. El pack inclou accés als 3 concerts familiars del festival: al concert d’aquest diumenge de la Coral Laroc, el concert de Mariona Camats & Eudald Buch (24/02/2019) i el concert de Dúo Calíope (14/04/2019). Aquesta promoció només està disponible a la taquilla de l’Auditori, en el seu horari habitual i fins al diumenge 16 de desembre.

Com cada edició del Festival solidari, en finalitzar el concert, els seus assistents poden gaudir d’una copa de cava i catànies, per gentilesa dels patrocinadors Cava Oriol Rossell i Casanella’s Almonds. Aquest meet&greed té lloc a la sala d’exposicions de la planta baixa de l’espai cultural Fòrum Berger Balaguer, on es podrà gaudir també de les pintures de Cathrine Bergsrud, l’exposició actual de la sala.

El festival social i solidari MUSiCVEU neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues entitats sense ànim de lucre que treballen per la promoció i difusió de la cultura musical al territori. El Festival, que enguany celebra la seva cinquena edició, ha esdevingut un referent al territori, amb un segell únic i un sentit inclusiu per a la societat.

Entrades a: www.topticket.cat o taquilla en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenges i festius de 12h-14h i de 18h-20h.

Més informació: www.musicveu.cat

 

• La Basílica de Santa Maria de Vilafranca plena de gom a gom va ser un marc incomparable per rebre el primer concert de la V edició del MUSiCVEU Festival, a càrrec de The London Community Gospel Choir

• Els membres del cor, van dedicar dues cançons a cappella davant de més de 600 persones que omplien la basílica

• El proper concert, tindrà lloc el 16 de desembre a les 19.00 hores a l'auditori habitual del Festival, el Fòrum Berger Balaguer

 

La Basílica de Santa Maria va ser el gran escenari pel primer dels 9 concerts del MUSiCVEU Festival que organitza la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca. Més de 600 persones, en un ple absolut, es van aplegar el dissabte al vespre per gaudir d'una brillant i inoblidable nit, amb el concert a càrrec de The London Community Gospel Choir.

foto np web

Llegeix més...

• El 24 de novembre La Basílica de Santa Maria de Vilafranca serà el gran escenari de "Viu l'essència del Gòspel"
The London Community Gospel Choir, actua dins el cercle de 9 concerts que MUSiCVEU Festival ha programat per l'edició d'enguany

Foto OK LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR np
Queden pocs dies per poder gaudir del gran concert de Gòspel que The London Community Gospel Choir realitzarà a la Basílica de Santa Maria a Vilafranca del Penedès.

El 24 de novembre a les 21:00 hores, Santa Maria serà el gran escenari d'un espectacle que il·luminarà el temple de música, llum i color. Gòspel en estat pur i en la seva màxima essència en un marc incomparable i fent especial connexió amb el seu origen. El Gòspel va sorgir al començament del segle XX als Estats Units com a càntic religiós entre la població afroamericana. El mot anglès és una evolució de godspell, que és una contracció de dues paraules God i Spell significant Paraula de Déu.

Llegeix més...

Ja tenim aquí la cinquena edició del MUSiCVEU Festival i comptarem amb grups i artistes de gran embergadura entre els que hi figura Internacional Gòspel London Community Choir, que ens faran vibrar dins la mateixa Santa Maria el 24 de novembre.

L'edició d'enguany se celebrarà del 24 de novembre de 2018 al 5 de maig de 2019, i la resta de concerts de la programació tindran lloc a l’espai  modernista Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès.

Es poden comprar les entrades a: www.topticket.cat

Podeu consultar el vídeo al següent enllaç:

  • La V edició del MUSiCVEU arrencarà el 24 de novembre amb un gran concert internacional interpretat per la LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR i que per primera vegada tindrà lloc a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès
  • El Festival programa 9 artistes d'estils diversos i de gran nivell
  • MUSiCVEU organitzat per la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, continua amb el seu vessant solidari destinant enguany una part de la recaptació a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès que invertirà la dotació a millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults del territori
  • El Festival s'ha consolidat com una proposta cultural amb valor afegit social i solidari a la Vegueria Penedès

Un Festival amb una identitat com cap altre

Arrenca la V edició del MUSiCVEU Festival que un any més omplirà de música el gran Penedès. El Festival tindrà una durada de 7 mesos des del concert d’inauguració que tindrà lloc el 24 de novembre a la Basílica de Santa María de Vilafranca del Penedès, amb el gran concert inaugural de llum i colors de la LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR, fins a la seva clausura, el 5 de maig del 2019 amb el grup LES ANXOVETES sumant un total de 9 concerts.

Llegeix més...

• El Festival destina el 10% de la recaptació a un programa d'emergència a l'alimentació infantil.
• La IV edició del Festival es consolida com una proposta cultural amb valor afegit social i solidari a la Vegueria Penedès.

El Festval MUSiCVEU ha fet el lliurament del 10% de la recaptació solidària, que anirà destinada al programa de suport d'emergència a l'alimentació infantil dut a terme per la Creu Roja de l'Alt Penedès. L'acte ha tingut lloc al Forum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès, on el Sr. Martí Sole, President de la Fundació Pinnae (entitat que organitza el Festival), ha fet la donació del xec amb una dotació econòmica de 1083 euros, a la Sra. Àngels Mata, Presidenta de la Creu Roja de l'Alt Penedès.

Llegeix més...

Els encarregats de tancar el Festival van ser Marco Mezquida & Celeste Alias el passat 8 de juliol, en un concert màgic i ple de llums i colors gràcies a les projeccions d’art en directe de Txema Rico. Un concert que posava punt i seguit a un festival de música i veu consolidat i que ha incrementat un 12% en la seva recaptació total d’enguany.

La IV edició del Festival Música i Veu s’ha celebrat del 28 de gener al 8 de Juliol a l’espai emblemàtic modernista del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès. Durant aquests 6 mesos s’han realitzat 10 concerts tots ells d’un gran nivell, i amb un públic tant de la zona com de la resta de Catalunya.

El Festival, que ha apostat per aportar un sentit inclusiu pel territori, entregarà part de la recaptació de les entrades als Programes de suport d’emergència a l’alimentació infantil, desenvolupats per la Creu Roja de l’Alt Penedès.

MUSICiVEU ha conseguit aquest any incrementar en un 12% la seva recaptació total, aquest fet ha estat possible tant pel seu increment de públic com pels seus patrocinados: Obra Social La CaixaJané VenturaCasanella Xocolaters, EMMS, l’agència de Vilafranca de Caser Seguros, Serra experiència immobiliàriaSIRSA i SUN AIR ONE.

Llegeix més...

Encetem el mes de juny i el Festival MUSiCVEU encara la recta final amb els dos últims concerts. Per l’escenari del Fòrum Berger Balaguer hem passat cinc mesos on hem pogut gaudir de grans artistes i concerts.  Ara és el torn de les dues últimes propostes del mes de juny i juliol, que posaran punt final a una edició del Festival de la qual n’estem molt contents pel seu resultat.

Llegeix més...

Al més de maig, per l'escenari del Fòrum Berger Balaguer a Vilafranca del Penedès, hi passaran dues propostes ben consolidades i amb una notòria trajectòria musical que presentaran els seus nous espectacles davant del públic del Festival. En primer lloc, el 13 de maig serà el torn per la Judit Neddermann artista que, tot i la seva joventut, és una de les veus amb més personalitat i carisma de l'escena de cantautors catalans. La cantautora de Vilassar de Mar presentarà el seu nou treball d'estudi 'Nua', un espectacle on es podrà gaudir de les seves cançons i la seva veu més pura i intimista. El 27 de maig tindrem l'oportunitat de veure el nou espectacle "Un far per tornar a casa" del Grup Xató. Una proposta que trasnforma la cantada d'havaneres i de cançons de taverna en un espectacle on s'inclou la dansa i la poesia. 

Llegeix més...