Notícies i Blog del Festival

Segueix l'actualitat

Aquest diumenge dia 10 de març actuarà la Lloll Bertran a Vilafranca presentant el seu espectacle "La Lloll, Societat Animada"

MUSiCVEU Festival encara el seu 6è espectacle amb un show musical fresc i ple de bon humor

La popular actriu de teatre i televisió Lloll Bertran, acompanyada al piano i a la veu per Isaac Fonoll, presentarà a Vilafranca del Penedès a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, el seu nou espectacle "La Lloll, Societat Animada", una proposta de teatre musical per a tots els públics plena d'ironia, poesia, paròdies, cançons i bon humor.

A l'actriu Lloll Bertran li agrada posar cullerada en tots els treballs que fa, per això aquest espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat que atrapa l'espectador amb el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d'emocionar.

El nom tan simpàtic de "La Lloll, Societat Animada" que el formen un duet molt ben avingut i que segons ens ha explicat en exclusiva a MUSiCVEU sovint és acompanyat d’unes bones amigues que formen una S.A., és a dir, una Societat Animada.

Els hi agrada cercar títols en poques paraules que defineixin molt bé l'espectacle que fan, una manera d'observar, reflexionar, criticar i viure la vida de manera divertida i positiva. Sempre rient "amb" l'altre i no pas "de" l'altre. 

Un espectacle per passar una bona estona. Us hi esperem!!

Les entrades es poden comprar a: www.musicveu.cat i directament a taquilla el mateix dia 10 de març.

ENTRADES DISPONIBLES AQUÍ

#musicveu