Notícies i Blog del Festival

Segueix l'actualitat

 

Diumenge 24 de febrer a les 19h el Festival MUSiCVEU porta dos grans talents de la música clàssica a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer. Mariona Camats al violoncel i Eudald Buch al piano, interpretaran grans obres de Bach, Schumann i Brahms en un concert que ve de la mà de la Xarxa de Músiques de Catalunya.

Pau Casals va encetar a Catalunya la tradició que es manté pletòrica: la de produir regularment excel·lents solistes de violoncel. La darrera mostra d’això és la jove violoncel·lista Mariona Camats, flamant guanyadora de la Beca Internacional que atorga la Fundació Pau Casals i que en edicions anteriors han obtingut intèrprets tan destacats com Pablo Ferrández o Pau Codina. Reteniu el nom de Mariona Camats, una violoncel·lista excepcional amb molt a dir.

Mariona Camats, nascuda el 1997 a La Garriga, s’inicià al violoncel amb només sis anys. Actualment estudia al Leopold Mozart Zentrum de la Universitat d’Augsburg amb el professor Julius Berger. Camats ha col·laborat, entre d’altres, amb la Compañía Corella Ballet, i com a solista amb la Jove Orquestra Simfònica del Vallès. Ha estat guanyadora de la Beca Internacional de la Fundació Pau Casals l’any 2016, entre d’altres guardons. Actualment, interpreta amb un violoncel del luthier francès Marc Laberte (Mirecourt, 1921) que va pertànyer al mestre Pau Casals.

Eudald Buch, nascut el 1997 a La Garriga, s’ha format a l’Escolania de Montserrat, el Conservatori de Vic i la Chetham’s School of Music a Manchester. Ha tocat a diversos festivals a Anglaterra, Holanda, Manchester i ha actuat en directe a l’emissora de la BBC. Buch També ha col·laborat com a solista amb l’Orquestra de Cambra de Vic, la Chetham’s Symphony Orchestra i membres de l’OBC.

Les ENTRADES per aquest concert estan disponibles a www.musicveu.cat, www.topticket.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenge de 12h-14h i a partir de les 18h.

Amb ànim d’acostar la música als infants, el Festival ofereix entrada gratuïta als menors de 12 anys a aquest concert, sempre que vagin acompanyats d’un adult. Les invitacions infantils es poden aconseguir a la taquilla del mateix Auditori o bé pel canals online www.musicveu.cat, www.topticket.cat, amb la compra d’una entrada d’adult. El preu de l’entrada al concert és de 10 euros.

ENTRADES DISPONIBLES - ACONSEGUEIX LES INVITACIONS INFANTILS

#musicveu