Notícies i Blog del Festival

Segueix l'actualitat

L’espectacle TENORS de la companyia Illuminati va omplir d'humor i rialles l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, en el marc del Festival solidari MUSiCVEU.

L’espectacle TENORS, ideat i dirigit per Toni Sans, va viure moments divertidíssims des del principi fins al final. Un concert d’òpera dinàmic, rigorós i molt divertit, ple de situacions absurdes i molt còmiques que van fer riure a cor que vols el públic assistent i amb una posada en escena molt sòbria i elegant. Una paròdia que recorda els tres grans tenors del panorama musical, interpretats per Ezequiel Casamada, Miquel Cobos i Albert Mora, acompanyats de Gustavo Llull al piano. Tres grans veus amb uns timbres molt diferents que van meravellar al públic amb sarsueles, boleros i napolitanes com Tosca, Don Giovanni, funniculí-funniculà, Granada, Amigos para siempre, fins a interpretar (i ballar) grans èxits de Broadway i fins i tot cançons més modernes, sempre en clau lírica.

Fotos noticia musicveu

Una actuació plena d’energia i rapidesa que va demostrar la gran professionalitat i talent dels artistes per l’excel·lent control de la veu, dels silencis i del teatre visual i gestual.

En finalitzar el concert, els seus assistents van poder gaudir d’una copa de cava i crackànies, per gentilesa dels patrocinadors Cava Oriol Rossell i Casanella’s Chocolate Almonds; així com visitar l’actual exposició de l’espai cultural “Natura i Matèria” amb fotografies de Ramón Cornadó i escultures de Béatrice Bizot.

Els guanyadors del sorteig de 2 enovisites a Caves Oriol Rossell són en Julià i el Josep M. Enhorabona!

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

#musicveu