Notícies i Blog del Festival

Segueix l'actualitat

• L’auditori del Fòrum Berger Balaguer ple de gom a gom en el concert solidari de la Coral Laroc
• Els cantaires van fer viatjar al públic a través del seu repertori “Cançons del Món”
• Un concert amb doble vessant solidari: La Marató de TV3 i Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès

No hi cabia ni una agulla a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer per presenciar el concert de la Coral Laroc. El grup va pujar a l'escenari vilafranquí i van oferir un repertori diverses de cançons del món que juntament amb una projecció de llum i color va encisar al públic assistent.

coral larol concert web

La Coral Laroc ha agafat un nou impuls amb aires renovats i engrescadors amb la nova direcció a càrrec de la Judit Camprubí i el seu president Francisco Aloy que també forma part dels cantaires, donant-li un toc proper que sens dubte va calar ràpidament entre el públic i el grup musical.

La recaptació per la Marató de TV3 va ser de 220€ que enguany es destinarà a la investigació del càncer i que la Fundació Pinnae, organitzadora del MUSiCVEU Festival, ja ha fet arribar a la Fundació de la Marató.

coral larol concert 2 web

El MUSiCVEU Festival continua el vessant solidari i aquest any destinarà una part de la recaptació final a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès que invertirà els recursos a millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults del territori.