Notícies i Blog del Festival

Segueix l'actualitat

Heu de fer un regal? Aquestes Festes Nadalenques us proposem una experiència única obsequiant entrades pel concert del grup IN CRESCENDO que actuarà el diumenge 20 de gener a les 19.00 hores al Fòrum Berguer Balaguer de Vilafranca.

Gaudireu de l'espectacle musical que ens oferirà aquest grup vocal de joves guanyadors del programa OH HAPPY DAY de TV3 que amb una gran formació de cant coral i amb particulars arranjaments són capaços d'interpretar cançons modernes amb un model únic.

Ho faran amb l'instrument que més els caracteritza: la veu. Cançons de tota mena, algunes 100% a capella i altres amb instruments en directe interpretats pels mateixos membres del grup.

 

I per la cultura encara us ho posem més fàcil, si vols auto regalar-te un concert per poder escoltar el teu artista preferit o descobrir-ne un de nou, a la web del MUSiCVEU Festival hi trobaràs tots els concerts que hi ha previstos fins al 5 de maig de 2019, que serà quan el concert del grup Anxovetes tancarà aquesta cinquena edició.

MUSiCVEU és un festival de música únic que aplega grups musicals d'estils i posicionaments ben variats, buscant l'excel·lència, amb ànim solidari de promoure la cultura musical en directe al territori i ajudar a promocionar els grups emergents d'estil més clàssic, fins a acollir reconeguts cantautors i conjunts d'una gran varietat musical: Gòspel, òpera, vocal, recital, teatre musical humorístic, clàssica i contemporània, havaneres, etcètera. MUSiCVEU continua enguany amb el seu vessant solidari destinant una part de la recaptació a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès que invertirà la seva dotació a millorar i potenciar els projectes educatius dels infants i adults del territori.

En definitiva, us proposem un viatge musical i emocional a través dels records, la memòria i la descoberta per donar la benvinguda a les festes!