Notícies i Blog del Festival

Segueix l'actualitat

• El 24 de novembre La Basílica de Santa Maria de Vilafranca serà el gran escenari de "Viu l'essència del Gòspel"
The London Community Gospel Choir, actua dins el cercle de 9 concerts que MUSiCVEU Festival ha programat per l'edició d'enguany

Foto OK LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR np
Queden pocs dies per poder gaudir del gran concert de Gòspel que The London Community Gospel Choir realitzarà a la Basílica de Santa Maria a Vilafranca del Penedès.

El 24 de novembre a les 21:00 hores, Santa Maria serà el gran escenari d'un espectacle que il·luminarà el temple de música, llum i color. Gòspel en estat pur i en la seva màxima essència en un marc incomparable i fent especial connexió amb el seu origen. El Gòspel va sorgir al començament del segle XX als Estats Units com a càntic religiós entre la població afroamericana. El mot anglès és una evolució de godspell, que és una contracció de dues paraules God i Spell significant Paraula de Déu.

Aquest cop, THE LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR tornen a Vilafranca per obrir aquesta nova edició del MUSiCVEU Festival en petit format i amb un directe molt especial i potent que no deixarà ningú indiferent i en el que interpretaran peces com Hallelujah de Leonard Cohen, Let It be, Amazing Grace i Happy day... entre altres.

LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR 4 np

The London Community Gospel Choir es va fundar l'any 1982 pel reverend Bazil Meade a Londres. La formació va anar nodrint-se amb membres de tots els racons de la ciutat. Versàtil, flexible i conegut per interpretar sons dinàmics i crear riques harmonies, autors de la banda sonora del film El rey león i col·laboradors d'artistes com George Michael, James Brown, Sting, Nick Cave, Paul McCartney, Madonna i Tina Turner entre molts altres, The London Community Gospel Choir és, sens dubte, una de les millors formacions del gènere gòspel-soul d'Europa. L'energia i la força de les seves interpretacions són destacables, i les veus, espectaculars.

La recaptació del concert és en benefici de Càritas Interparroquial que invertirà els recursos obtinguts a millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults del nostre territori.

Les entrades ja estan a la venda previ donatiu de 12€. És poden adquirir a:
www.topticket.cat, Fòrum Berger Balaguer, Càritas Vilafranca i Parròquies de Vilafranca