Notícies i Blog del Festival

Segueix l'actualitat

L’abril és el mes de la cultura i des del Festival MUSiCVEU et fem dues propostes per a tots els públics que representen un petit homenatge i difonen l’obra de dos grans artistes, un d’internacional i l’altre de casa nostra

 

El 8 d’abril recordarem “la Veu” de Frank Sinatra sobre l’escenari del Fòrum Berger Balaguer. Un brillant actor i cantant, una autèntica icona mediàtica del segle XX del qual es fa difícil resumir en poques línies la seva figura. L’any 2015 es van complir 100 anys del seu naixement i amb aquesta premissa gira l’espectacle de Sinatra 100 anys. Apropiar-se del repertori de Sinatra i defensar-lo amb solvència i personalitat no està a l’abast de tothom. Agustí Burriel, una de les veus més reconegudes i sol·licitades del swing i el blues al nostre país, encarnarà en aquest espectacle la figura de Sinatra acompanyat d’una formació de jazz de primer nivell. Un concert imprescindible per a tot el públic que vulgui reviure un dels artistes més recordats i admirats de tots els temps.

La segona proposta serà el 29 d’abril a càrrec de la Companyia El Nen Infinit, que ens farà un recorregut per la vida del pianista i compositor Enric Granados. Un viatge musical didàctic i per a tota la família pel llegat biogràfic del compositor i músic, que ens descobrirà les obres que va escriure, les anècdotes vitals que va travessar i les persones que va conèixer. Clara del Ruste interpretarà de forma teatralitzada la vida del músic i compositor, acompanyada pel gest tendre i la complicitat del gran pianista Emili Brugalla. Un espectacle familiar per a totes les edats que ens permetrà conèixer els detalls més rellevants d’aquest gran músic i que pretén alimentar “l’espurna” de l’amor a la música. A més, per tal de gaudir de l’espectacle amb tota la família, l’entrada al concert és gratuïta pels menors fins als 12 anys que vagin acompanyats d’un adult.

Apunta’t a  l’agenda:

8 d’abril a les 19h: Sinatra 100 anys per Agustí Burriel Quartet
29 d’abril a les 18h (una hora abans de l’habitual en aquest Festival) Granados i l’espurna de la felicitat amb la Cia. El Nen Infinit

Ja pots aconseguir les teves entrades al portal www.topticket.cat. Pel concert del 29 d’abril hi ha l’opció de seleccionar “invitació menor 12 anys”.