Notícies i Blog del Festival

Segueix l'actualitat

Per l'escenari del Festival MUSiCVEU ja han passat els dos primers artistes del cartell, amb Maria Canyigueral encarregada d'estrenar el festival amb un concert de piano exquisit i el genial show de les Sound Six. 

Les següents propostes del Festival són dos autèntics concerts imperdibles: El 25 de febrer els sons i ritmes del jazz, la bossa nova o el bebop ens embolcallaran de la mà del músic i mestre Joan Chamorro presentant Èlia Bastida. L'11 de març serà el torn de Neus Mar & Imma Presas Quartet, amb una interessant i original proposta que enllaça la música amb els colors i els sentiments que aquests generen a l'espectador. 

 

Per anar fent boca us deixem dos vídeos d'aquests espectacles. Gaudiu-los! 

 

25 de febrer: Joan Chamorro presenta Èlia Bastida: 

Un concert excepcional amb els millors sons i ritmes del jazz, el swing, la bossa nova o el bebop.. La factoria de la Sant Andreu Jazz Band segueix generant solistes que sorprenen el públic any rere any. En aquesta ocasió destaca la violinista, saxofonista i cantant Èlia Bastida, una veu que compta amb el seu propi disc de presentació, el novè de la sèrie Joan Chamorro. Al costat de l'Andrea Motis, Josep Traver i el mateix Joan Chamorro, revisaran alguns dels temes interpretats en el nou treball i també d'altres on la veu tindrà molta presència. La formació serà Joan Chamorro al contrabaix i veu, Èlia bastida a la veu, violí i saxo tenor, Andrea Motis amb la veu, trompeta i saxo i Josep Traver a la guitarra. 

 

11 de març: Neus Mar & Imma Presas Quartet 

"Tot allò que percebem a través del color ens aporta missatges i sensacions molt diverses que tenen una gran influència en les nostres emocions, ja que evoquen diferents significats, la puresa el blanc, la vida el groc, l'esperança el verd, la passió el vermell... i quan la llum envolta tot plegat i ho vesteixes amb una cançó que t'hi portes, et trobes immers en Cromatismes" així és com defineixen Neus Mar i Imma Presas el seu darrer àlbum d'estudi, titulat Cromatismes. Acompanyades per Emilio Sànchez i Pep Rius, dos colors de veus molt diferents que s'uneixen per cercar a cada nota l'arrel de cada sentiment. El resultat és un espectacle de música i color que a través de grans èxits de tots els temps d'artistes com Leonard Cohen, Castor Pérez i Gloria Cruz o Joan Manuel Serrat, entre d'altres, pretén emocionar el públic amb un repertori ordenat segons el color de l'emoció que desperta cadascuna de les peces.