Notícies i Blog del Festival

Segueix l'actualitat

El grup vocal actuarà el 18 de febrer. Les entrades adquirides són vàlides per la nova data

 

Per motius d’agenda d’última hora i novetats que actualment no poden desvetllar-se, les SOUND SIX es veuen obligades a canviar la data del concert previst per aquest 11 de febrer al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès, en el marc del Festival MUSiCVEU 2018. La nova data definitiva d’aquest concert serà la setmana següent, el diumenge 18 de febrer a les 19h.

Les entrades comprades pel dia 11 de febrer seran vàlides per la nova data, 18 de febrer, sense que els compradors hagin de fer cap gestió ni canvi.

El festival comunicarà amb totes les persones que ja hagin adquirit entrades i aquells que desitgin la devolució de les entrades poden sol·licitar-ho a partir d’avui a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Arrel de l’èxit obtingut després de quedar finalistes al OH Happy Day de TV3 i arreu on actuen, les SOUND SIX es troben en un compromís  contractual amb una TV estatal fet que no els permet actuar a Vilafranca a la data inicialment prevista i per això s’ha aplaçat al 18 de febrer.  

Les localitats estan a la venda a través de www.topticket.cat i www.musicveu.cat

Disculpeu les molèsties.

MUSiCVEU Festiva