Notícies i Blog del Festival

Segueix l'actualitat

A l’escenari del Forum Berger Balaguer, ja comença a estar tot llest per a l’estrena de la IV edició del Festival MUSiCVEU amb dues grans actuacions.  El 28 de gener el piano de Maria Canyigueral omplirà l’auditori amb un repertori amb peces de Beethoven i Frederic Mompou que de ben segur et sorprendrà.

 

De la mà de la Xarxa de Músiques de Catalunya,  tindrem l’oportunitat  de gaudir amb una intèrpret que ha teixit part de la seva carrera musical al Regne Unit, actuant en diversos escenaris de tot Europa. Amb el seu últim treball d’estudi, on col·labora amb la violinista Lana Trotovsek, ha estat guardonada amb la medalla d’Or  en els prestigiosos Global Music Awards 2016, a més d’haver guanyat altres concursos internacionals. Seguint amb la filosofia d’apropar el talent de músics de casa nostra al públic del Festival, aquest primer concert és una oportunitat imperdible per descobrir  una intèrpret amb una gran personalitat sobre l’escenari.

Pel segon concert de l’11 de febrer tindrem cinc dones, cinc veus que s’uneixen i encaixen a la perfecció per formar un únic so amb un repertori  que va des dels temes que més han sonat últimament de pop i rock fins a cançons d’autor. Amb les Sound Six tot encaixa a la perfecció.  Des que van aparèixer a la final del programa de Tv3 Oh Happy Day han anat aplagant més i més fans i seguidors, i ara arriben al Festival per presentar el seu últim treball MOMENTS.

Nosaltres ja tenim moltes ganes de gaudir amb aquests dos concerts, obrim el teló i que un any més comenci el Festival!