Notícies i Blog del Festival

Segueix l'actualitat

Arrenca la IV edició del Festival Música i Veu que un any més omplirà de música el Penedès. El festival es celebrarà durant els sis primers mesos de l’any amb el concert d’inauguració que tindrà lloc el 28 de gener del 2018 fins a la clausura el 8 de juliol del 2018 amb un total de 10 concerts.

Aquest 2018 l’organització del festival ha apostat per una programació diversa i eclèctica i de gran nivell musical, on els assistents podran gaudir de concerts que van des dels sons i ritmes més pop, passant pel jazz, la música clàssica o la cançó popular.

Un bon exemple d’aquesta varietat d’estils que engloba el festival són els concerts de : 

  • Judit Neddermann ( 13 de maig), on ens presentarà el seu segon disc "Un segon"
  • L’espectacle pop ple de coreografies i moviment de les Sound Six, el sextet de veus femenines que vam poder veure a la final del programa Oh happy Day 2017 de TV3 i que arribaran a Vilafranca del Penedès l’11 de febrer.
  • L’expressió musical d’alta intensitat fruit de la unió de dos talents com els de Marco Mezquida (piano) i Celeste Alías (veu), que els tindrem en concert el 8 de juliol en la clausura del Festival.

La programació dels 10 concerts ja està tancada i es pot consultar completa amb les dates en aquesta mateixa web.

El segell del Música i Veu

Per a moltes raons el festival Música i veu no és un festival convencional i gràcies a això  s’ha consolidat al llarg de les tres darreres edicions com una proposta cultural ferma que va més enllà del Penedès. En primer lloc des de l’edició del 2017 el festival va agafar un aire solidari i es repeteix entregar el 10% de la recaptació final a projectes solidaris. Enguany aquesta donació s’entregarà a Creu Roja de Vilafranca del Penedès, destinat a programes d'alimentació de infants en situació de vulnerabilitat .

Un altre dels segells característics del festival és el que podríem anomenar “el tercer temps” en què artistes i públic al concert tenen l’oportunitat de trobar-se i conversar durant el tast de catànies i copa de cava que s’ofereix gràcies als patrocinadors. Una altra de les raons pel qual el Música i Veu és un festival de música especial és l’espai on es celebren els concerts, l’auditori Fòrum Berger Balaguer, un espai emblemàtic del modernisme a la comarca.

Et convidem a descobrir per a tu mateix en l’edició del Música i Veu 2018, per què és un festival especial per a tots.