Notícies i Blog del Festival

Segueix l'actualitat

MUSiCVEU ha lliurat a Caritas Interparroquial de Vilafranca un xec amb la quantitat de 6.943€ que aniran destinats als programes educatius.
2.176 persones han gaudit de la V ª Edició del MUSICVEU, organitzat per la Fundació Pinnae.
• La V edició del Festival es consolida com una proposta cultural a la Vegueria Penedès i que a l'hora és inclusiu amb les entitats socials.

El Festival MUSiCVEU ha fet el lliurament de la recaptació solidària, que anirà destinada als programes educatius que duu a terme Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès.

L'acte ha tingut lloc al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès, on el Sr. Martí Solé, President de la Fundació Pinnae, entitat que organitza el Festival, ha fet la donació del xec amb la bonica xifra de 6.943 euros, al Sr. Ramon E. Carbonell, en representació de Càritas Interparroquial a Vilafranca del Penedès.

caritas 2 np

Els programes educatius de reforç educatiu per infants i adults, que ofereixen Càritas Interparroquial Vilafranca, a que va destinada l’aportació de MUSiCVEU tenen com a objectius:

• Recolzar el procés educatiu dels nens i nenes que participen en el reforç, tot elaborant un pla individualitzat de treball que tingui en compte les necessitats de cada infant. Això es fa en coordinació amb l’escola i serveis socials.
• Reforçar el sentit de responsabilitat i la valoració personal partint del descobriment i desenvolupament de les pròpies capacitats. Potenciar la creativitat i les habilitats socials de cada infant.
• Ensenyar i practicar tècniques perquè puguin adquirir hàbits d’estudi positius.
• Formar en valors, partint del fet de la diversitat cultural dels nens i nenes que participen en el reforç.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Acompanyar, en horari de tarda, als alumnes en les seves tasques escolars (deures, treballs o exàmens) i reforçar, amb materials dels que disposa l'entitat, aquells aspectes i matèries en què tenen més dificultats, sempre amb l’acompanyament de l’educadora.

Activitats:

• Repàs dels continguts educatius escolars.
• Pràctica de tècniques d’estudi.
• Ús de la informàtica aplicada a l’ensenyament.
• Activitats lúdiques i creatives.
• Sortides lúdiques i culturals.

A qui s’adreça?

A persones adultes i responsables que es puguin comprometre durant tot el curs escolar amb l'entitat, amb formació universitària o similar.

El MUSiCVEU èxit rotund en públic i en solidaritat

Enguany la V edició del Festival MUSiCVEU, va programar 9 concerts durant sis mesos, 8 dels que van tenir lloc a l'emblemàtic espai modernista del Fòrum Berger Balaguer de la Fundacio Pinnae a Vilafranca del Penedès.

Com a novetat aquest any la inauguració del MUSiCVEU Festival va tenir lloc el 24 de novembre en el marc incomparable de la Basílica de Santa María de Vilafranca del Penedès amb l’actuació de l’internacional The London Community Gospel Choir, que va omplir de gom a gom el temple amb més de 600 persones.

Moments musicveu2019 002 NP

La gran acollida del públic a la programació d'artistes de gran reputació i coneguts com The London Community Gospel Choir, La Coral Laroc, el grup guanyador del concurs de TV3 “Oh Happy Day” In Crescendo, Els Tenors, la popular Lloll Bertran, en Joan Chamorro liderant la Sant Andreu Jazz Band, Les Anxovetes, en l’apartat de música clàssica amb l’actuació de Mariona Camats & Eduald Buch i Dúo Calíope, han fet augmentar la recaptació en la venda d’entrades respecte a l'edició anterior, fet que també ha tingut repercussió directa en la dotació solidària del Festival.

Al llarg d’aquestes cinc edicions, el festival MUSiCVEU ha perfilat la seva proposta musical incloent a artistes de diversos gèneres musicals i de gran qualitat, fet que ha consolidat el Festival en l'agenda cultural de la Vegueria Penedès. En les tres darreres edicions el Festival ha inclòs el component solidari de la recaptació com un dels valors afegits del festival.

 

 

 

Les Anxovetes posaran punt final a la V Edició del MUSiCVEU Festival aquest diumenge 5 de maig a les 19 hores. El grup de música oferirà un repertori d'havaneres tradicionals, sardanes i cançons de taverna incloses en un espectacle ple d’emoció i sentiment que a través de les veus femenines del grup i acompanyades d'un contrabaix i una guitarra que conformen els seitons.

Les Anxovetes és un grup d’havaneres que va néixer l’estiu del 2013, i és una extraordinària proposta tant pels amants de la música de taverna, com per aquells que simplement tenen ganes de gaudir de la bona música en directe en un concert íntim i molt especial, ideal per cloure el MUSiCVEU Festival d’enguany amb una cantada fresca, natural i sincera per assaborir cada tema interpretat i donar-li el seu punt de salabror!

les anxovetes 2 800x600

ENTRADES DISPONIBLES

#musicveu

El Festival MUSiCVEU, va viure el passat diumenge un espectacle jazzístic vibrant de primera línia. Joan Chamorro va presentar el seu projecte La Màgia de la Veu, que dóna continuïtat al seu espectacle incorporant noves veus del jazz Català i que el públic va poder gaudir d’un repertori variat i d’un ampli ventall de registres de veu, del swing a la bossa nova. L’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, seguint la tendència de la majoria dels espectacles d’aquesta cinquena edició del MUSiCVEU va estar ple a vessar.

La direcció del concert va ser de Joan Chamorro que també va actuar al contrabaix. Un total de 12 músics van omplir tot l'escenari, entre els quals es trobaven els vocalistes Alba Armengou (veu, trompeta i saxo alt), Joana Casanova (veu, saxo alt i tenor), Èlia Bastida (veu, violí i saxo tenor), Alba Esteban (veu, saxo baríton i clarinet) i Joan Marti (veu, saxos i flauta travessera). Cinc veus que van fer vibrar tot l'Auditori, acompanyades dels instrumentistes Joan Mar Sauque (trompeta), Joan Codina (trombó), Marçal Perramon (saxo tenor i clarinet), Jan Domenech (piano), Carla Motis (guitarra) i Pablo Ruiz (bateria).

Resum fotos concert Joan Chamorro

Aquest projecte ha sorgit de la Sant Andreu Jazz Band, una formació nascuda al barri de Sant Andreu (Barcelona) el 2006 pel que han passat més de 50 joves d’entre 7 i 21 anys. Un projecte de 12 anys plens d'il·lusió i de resultats màgics constatats en 8 treballs en format CD i DVD, i en 10 àlbums sorgits en el si de la col·lecció "Joan Chamorro presenta" i protagonitzats per alguns dels joves talents que formen o han format part de la Sant Andreu Jazz Band.

2019 04 28 Concert Joan Chamorro4 Foto Jordi Sueiro

Diumenge, 28 d'abril a les 19h el MUSiCVEU segueix amb la seva programació musical amb un espectacle jazzístic de primera línia. Joan Chamorro presenta "La Màgia de la Veu" un projecte sorgit de la Sant Andreu Jazz Band i que aplega actualment 12 músics, 5 dels quals són també vocalistes. Tots ells combinen el format de petita big band amb formacions més petites, donant sempre màxima importància a la veu, sobre la qual gira tot l'espectacle.
Després de gravar dos CD's amb aquest projecte (el primer dels quals va guanyar el 2014 el premi a millor CD de jazz, per votació popular als premis Enderrock) Joan Chamorro està treballant en un tercer que girarà entorn de la música del Brasil i del qual podrem sentir una avanç.

Bànner web Joan Chamorro CAT

Aquest projecte ha sorgit de la Sant Andreu Jazz Band, un projecte de 12 anys plens d'il·lusió i de resultats màgics constats en vuit treballs en format CD i DVD, i en deu àlbums sorgits en el si de la coL·lecció "Joan Chamorro presenta" i protagonitzats per alguns dels joves talents que formen o han format part de la Sant Andreu Jazz Band: Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira, Rita Pagès, marc Martín, Joan Mar Sauqué, Èlia Bastida i Joan Codina, i el projecte que es presenta al MUSiCVEU "La Màgia de la Veu".

En resum, un magnífic espectacle amb els joves grans talents del jazz, on la veu 'és l'absoluta protagonista.

ENTRADES DISPONIBLES

#musicveu

Dúo Calíope 4 còpia

Diumenge 14 d'abril a les 19 hores, és el torn de Dúo Calíope; un duet jove i virtuós que ens presenta al Festival MUSiCVEU un programa compost per obres originals per a flauta travessera i guitarra. Un concert diferent, atractiu i ple de matisos; un dolç i original viatge d’Est a Oest, des del Japó fins a Buenos Aires.

Més informació AQUÍ

Les ENTRADES per aquest concert estan disponibles a www.musicveu.cat, www.topticket.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenge de 12h-14h i a partir de les 18h.

Amb ànim d’acostar la música als infants, el Festival ofereix entrada gratuïta als menors de 12 anys a aquest concert, sempre que vagin acompanyats d’un adult. Les invitacions infantils es poden aconseguir a la taquilla del mateix Auditori o bé pel canals online www.musicveu.cat, www.topticket.cat, amb la compra d’una entrada d’adult. El preu de l’entrada al concert és de 10 euros.

ENTRADES DISPONIBLES - ACONSEGUEIX LES INVITACIONS INFANTILS

#musicveu

 

La popular actriu de teatre i televisió Lloll Bertran, acompanyada al piano i a la veu per Isaac Fonoll, presentava aquest diumenge 10 de març a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, el seu espectacle “La Lloll, Societat Animada”, un proposta de teatre musical per a tots els públics on l’humor va ser la peça principal de l’actuació.

Lloll Bertran va posar-se a la butxaca el públic del Festival MUSiCVEU durant la seva divertida actuació en un auditori ple de gom a gom que va riure a ple pulmó amb la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d’emocionar d’aquesta gran artista. A l’espectacle la Lloll va interpretar alguns dels personatges que l’han acompanyat al llarg de la seva trajectòria, els quals descriu com una S.A. (Societat Animada). L’actuació també va tenir la presència de Celdoni Fonoll que va recitar uns poemes i va cantar al so del piano. Lloll Bertran va saber interactuar amb el públic assistent i va aprofitar per reivindicar les desigualtats existents entre homes i dones.

El guanyador del sorteig d'1 enovisita doble a Caves Oriol Rossell entre tots els assistents al concert de Lloll Bertran és l'Albert. Enhorabona!

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

Collage Fotos Lloll Bertran

Fotos: Jordi Sueiro

Aquest diumenge dia 10 de març actuarà la Lloll Bertran a Vilafranca presentant el seu espectacle "La Lloll, Societat Animada"

MUSiCVEU Festival encara el seu 6è espectacle amb un show musical fresc i ple de bon humor

La popular actriu de teatre i televisió Lloll Bertran, acompanyada al piano i a la veu per Isaac Fonoll, presentarà a Vilafranca del Penedès a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, el seu nou espectacle "La Lloll, Societat Animada", una proposta de teatre musical per a tots els públics plena d'ironia, poesia, paròdies, cançons i bon humor.

A l'actriu Lloll Bertran li agrada posar cullerada en tots els treballs que fa, per això aquest espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat que atrapa l'espectador amb el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d'emocionar.

El nom tan simpàtic de "La Lloll, Societat Animada" que el formen un duet molt ben avingut i que segons ens ha explicat en exclusiva a MUSiCVEU sovint és acompanyat d’unes bones amigues que formen una S.A., és a dir, una Societat Animada.

Els hi agrada cercar títols en poques paraules que defineixin molt bé l'espectacle que fan, una manera d'observar, reflexionar, criticar i viure la vida de manera divertida i positiva. Sempre rient "amb" l'altre i no pas "de" l'altre. 

Un espectacle per passar una bona estona. Us hi esperem!!

Les entrades es poden comprar a: www.musicveu.cat i directament a taquilla el mateix dia 10 de març.

ENTRADES DISPONIBLES AQUÍ

#musicveu

 

Diumenge 24 de febrer a les 19h el Festival MUSiCVEU porta dos grans talents de la música clàssica a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer. Mariona Camats al violoncel i Eudald Buch al piano, interpretaran grans obres de Bach, Schumann i Brahms en un concert que ve de la mà de la Xarxa de Músiques de Catalunya.

Pau Casals va encetar a Catalunya la tradició que es manté pletòrica: la de produir regularment excel·lents solistes de violoncel. La darrera mostra d’això és la jove violoncel·lista Mariona Camats, flamant guanyadora de la Beca Internacional que atorga la Fundació Pau Casals i que en edicions anteriors han obtingut intèrprets tan destacats com Pablo Ferrández o Pau Codina. Reteniu el nom de Mariona Camats, una violoncel·lista excepcional amb molt a dir.

Mariona Camats, nascuda el 1997 a La Garriga, s’inicià al violoncel amb només sis anys. Actualment estudia al Leopold Mozart Zentrum de la Universitat d’Augsburg amb el professor Julius Berger. Camats ha col·laborat, entre d’altres, amb la Compañía Corella Ballet, i com a solista amb la Jove Orquestra Simfònica del Vallès. Ha estat guanyadora de la Beca Internacional de la Fundació Pau Casals l’any 2016, entre d’altres guardons. Actualment, interpreta amb un violoncel del luthier francès Marc Laberte (Mirecourt, 1921) que va pertànyer al mestre Pau Casals.

Eudald Buch, nascut el 1997 a La Garriga, s’ha format a l’Escolania de Montserrat, el Conservatori de Vic i la Chetham’s School of Music a Manchester. Ha tocat a diversos festivals a Anglaterra, Holanda, Manchester i ha actuat en directe a l’emissora de la BBC. Buch També ha col·laborat com a solista amb l’Orquestra de Cambra de Vic, la Chetham’s Symphony Orchestra i membres de l’OBC.

Les ENTRADES per aquest concert estan disponibles a www.musicveu.cat, www.topticket.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenge de 12h-14h i a partir de les 18h.

Amb ànim d’acostar la música als infants, el Festival ofereix entrada gratuïta als menors de 12 anys a aquest concert, sempre que vagin acompanyats d’un adult. Les invitacions infantils es poden aconseguir a la taquilla del mateix Auditori o bé pel canals online www.musicveu.cat, www.topticket.cat, amb la compra d’una entrada d’adult. El preu de l’entrada al concert és de 10 euros.

ENTRADES DISPONIBLES - ACONSEGUEIX LES INVITACIONS INFANTILS

#musicveu

L’espectacle TENORS de la companyia Illuminati va omplir d'humor i rialles l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, en el marc del Festival solidari MUSiCVEU.

L’espectacle TENORS, ideat i dirigit per Toni Sans, va viure moments divertidíssims des del principi fins al final. Un concert d’òpera dinàmic, rigorós i molt divertit, ple de situacions absurdes i molt còmiques que van fer riure a cor que vols el públic assistent i amb una posada en escena molt sòbria i elegant. Una paròdia que recorda els tres grans tenors del panorama musical, interpretats per Ezequiel Casamada, Miquel Cobos i Albert Mora, acompanyats de Gustavo Llull al piano. Tres grans veus amb uns timbres molt diferents que van meravellar al públic amb sarsueles, boleros i napolitanes com Tosca, Don Giovanni, funniculí-funniculà, Granada, Amigos para siempre, fins a interpretar (i ballar) grans èxits de Broadway i fins i tot cançons més modernes, sempre en clau lírica.

Fotos noticia musicveu

Una actuació plena d’energia i rapidesa que va demostrar la gran professionalitat i talent dels artistes per l’excel·lent control de la veu, dels silencis i del teatre visual i gestual.

En finalitzar el concert, els seus assistents van poder gaudir d’una copa de cava i crackànies, per gentilesa dels patrocinadors Cava Oriol Rossell i Casanella’s Chocolate Almonds; així com visitar l’actual exposició de l’espai cultural “Natura i Matèria” amb fotografies de Ramón Cornadó i escultures de Béatrice Bizot.

Els guanyadors del sorteig de 2 enovisites a Caves Oriol Rossell són en Julià i el Josep M. Enhorabona!

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

#musicveu

Aquest diumenge 10 de febrer a les 19h el Festival MUSiCVEU porta el gran espectacle TENORS - Òpera professional en clau d’humor, una fantàstica i divertida actuació que està omplint teatres i auditoris i que permetrà gaudir’un espectacle diferent amb unes veus increïbles.

Un espectacle que emociona a través de melodies conegudes, situacions i paròdies absurdes. TENORS és un record als mítics concerts que durant els anys noranta van fer arreu del món els Tres Tenors, un espectacle que combina òpera, napolitanes i altres gèneres amb l’humor visual més esbojarrat i que farà riure a l’espectador.

Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l'ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor: el "pinyol", que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre.

Les entrades per aquest concert estan disponibles a www.musicveu.cat, www.topticket.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenge de 12h-14h i a partir de les 18h. En aquesta ocasió es sortejaran dues enovisites a Caves Oriol Rossell entre tots els assistents al concert.

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

#musicveu

El passat 20 de gener a les 19 hores, el festival solidari MUSiCVEU va presentar IN CRESCENDO en un magnífic concert al Fòrum Berger Balaguer. Un espectacle musical de la mà del jove grup vocal de 10 veus privilegiades, guanyadors del Oh Happy Day de TV3, amb una gran formació de cant coral, particulars arranjaments, original posada en escena, quatre CD al mercat i destacant la cerca constant d’innovació i la creativitat.

Un concert que va ser molt especial i emotiu amb ple absolut de públic i on van interpretar una selecció de les cançons que més

IN CRESENDO 2

han marcat al grup, algunes 100% a capella i altres acompanyades de piano i caixó de percussió que van tocar els mateixos membres del grup.

In Crescendo va demostrar que tenen recorregut i que porten al darrera molta feina feta, la coordinació, harmonia vocal, els moviments, fan que sigui un grup que dóna molta presència a dalt l’escenari, oferint sempre un concert màgic i emocionant que ben segur queda a la retina dels assistents.

Al final del concert ens van oferir un bis amb la cançó The Cercle of Life, que va posar la pell de gallina al públic i van tancar el concert amb una foto de família on tots van alçar els braços.

Veure vídeo del concert In Cresendo

Els valors afegits del Festival MUSiCVEU

El Festival MUSiCVEU destina part de la seva recaptació per millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults que duu a terme Càritas Interparroquial de Vilafranca al territori.

Com cada edició del Festival solidari, en finalitzar el concert, els seus assistents poden gaudir d’una copa de cava i catànies, per gentilesa dels patrocinadors Cava Oriol Rossell i Casanella’s Almonds. Aquest meet&greed té lloc a la sala d’exposicions de la planta baixa on el mateixos membres del grup van signar CD’s i van fer una copa de cava amb el públic assistent.

Cal destacar que el grup IN CRESCENDO va aportar part de la venda dels seus discs a la finalitat social del Festival, en benefici de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

In Crescendo. Foto Xavier Vilamanyà

El grup vocal convidat al Festival MUSiCVEU, “IN CRESCENDO”, ha generat molta expectació i ha exhaurit totes les entrades del concert d’aquest diumenge 20 de gener a les 19:00 hores al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

El virtuós grup de 12 veus, guanyador del concurs Oh Happy Day de TV3, amb gran formació de cant coral, conegut pels seus particulars arranjaments i pels seus experiments vocals, visitarà aquest diumenge Vilafranca per oferir un repertori de cançons modernes amb una original i enèrgica posada en escena. Es tracta de cançons que més han marcat al grup, algunes 100% a capella i altres acompanyades d’instruments, alhora que interpretaran temes del seu darrer disc “Inesperat” (Seed Music, 2018). Tot un espectacle pels sentits.

Seguint amb la programació del MUSiCVEU, el proper concert tindrà lloc el 10 de març amb el gran espectacle TENORS - Òpera professional en clau d’humor. Un espectacle que està omplint teatres i auditoris i que permetrà gaudir d’un espectacle diferent amb unes veus increïbles.

el3tenors

Tenors

Les entrades per aquest concert es poden obtenir a www.topticket.cat i taquilla i per més informació podeu consultar www.musicveu.cat

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca

Més informació: Xavier Freixedas 618208599 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Encara heu de fer la carta als Reis Mags d'Orient? Voleu gaudir d'un gran concert amb el conegut grup musical IN CRESCENDO guanyador del concurs OH-HAPPY DAY de TV3? Doncs no deixeu passar l'oportunitat de demanar amb molta il·lusió rebre unes entrades per veure'ls el diumenge 20 de gener a les 19.00 hores al concert que faran al Fòrum Berguer Balaguer de Vilafranca.

03 INCRESCENDO topticket

Les entrades d'aquest concert, o altres estils musicals programats pels següents mesos, Ses Majestats els trobaran a la web del MUSiCVEU Festival. N'hi ha previstos fins al 5 de maig de 2019, quan el concert del grup Les Anxovetes tancarà aquesta cinquena edició.

El MUSiCVEU és un festival de música únic que aplega grups musicals d'estils i posicionaments ben variats, buscant l'excel·lència, amb l'ànim de promoure la cultura musical en directe al territori i ajudar a promocionar els grups emergents d'estil més clàssic, fins a acollir reconeguts cantautors i conjunts d'una gran varietat musical: Gòspel, òpera, vocal, recital, teatre musical humorístic, clàssica i contemporània, havaneres, etcètera.

El MUSiCVEU continua enguany amb el seu vessant solidari destinant una part de la recaptació a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès que invertirà la seva dotació a millorar i potenciar els projectes educatius dels infants i adults del territori.

De ben segur que la màgia dels Reis Mags d'Orient faran realitat les nostres il·lusions!!

 

 

 

 

• L’auditori del Fòrum Berger Balaguer ple de gom a gom en el concert solidari de la Coral Laroc
• Els cantaires van fer viatjar al públic a través del seu repertori “Cançons del Món”
• Un concert amb doble vessant solidari: La Marató de TV3 i Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès

No hi cabia ni una agulla a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer per presenciar el concert de la Coral Laroc. El grup va pujar a l'escenari vilafranquí i van oferir un repertori diverses de cançons del món que juntament amb una projecció de llum i color va encisar al públic assistent.

coral larol concert web

La Coral Laroc ha agafat un nou impuls amb aires renovats i engrescadors amb la nova direcció a càrrec de la Judit Camprubí i el seu president Francisco Aloy que també forma part dels cantaires, donant-li un toc proper que sens dubte va calar ràpidament entre el públic i el grup musical.

La recaptació per la Marató de TV3 va ser de 220€ que enguany es destinarà a la investigació del càncer i que la Fundació Pinnae, organitzadora del MUSiCVEU Festival, ja ha fet arribar a la Fundació de la Marató.

coral larol concert 2 web

El MUSiCVEU Festival continua el vessant solidari i aquest any destinarà una part de la recaptació final a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès que invertirà els recursos a millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults del territori.

Heu de fer un regal? Aquestes Festes Nadalenques us proposem una experiència única obsequiant entrades pel concert del grup IN CRESCENDO que actuarà el diumenge 20 de gener a les 19.00 hores al Fòrum Berguer Balaguer de Vilafranca.

Gaudireu de l'espectacle musical que ens oferirà aquest grup vocal de joves guanyadors del programa OH HAPPY DAY de TV3 que amb una gran formació de cant coral i amb particulars arranjaments són capaços d'interpretar cançons modernes amb un model únic.

Ho faran amb l'instrument que més els caracteritza: la veu. Cançons de tota mena, algunes 100% a capella i altres amb instruments en directe interpretats pels mateixos membres del grup.

 

I per la cultura encara us ho posem més fàcil, si vols auto regalar-te un concert per poder escoltar el teu artista preferit o descobrir-ne un de nou, a la web del MUSiCVEU Festival hi trobaràs tots els concerts que hi ha previstos fins al 5 de maig de 2019, que serà quan el concert del grup Anxovetes tancarà aquesta cinquena edició.

MUSiCVEU és un festival de música únic que aplega grups musicals d'estils i posicionaments ben variats, buscant l'excel·lència, amb ànim solidari de promoure la cultura musical en directe al territori i ajudar a promocionar els grups emergents d'estil més clàssic, fins a acollir reconeguts cantautors i conjunts d'una gran varietat musical: Gòspel, òpera, vocal, recital, teatre musical humorístic, clàssica i contemporània, havaneres, etcètera. MUSiCVEU continua enguany amb el seu vessant solidari destinant una part de la recaptació a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès que invertirà la seva dotació a millorar i potenciar els projectes educatius dels infants i adults del territori.

En definitiva, us proposem un viatge musical i emocional a través dels records, la memòria i la descoberta per donar la benvinguda a les festes!

 

 

 

 

El 16 de desembre a les 19h el Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acollirà el segon concert del festival solidari MUSiCVEU a càrrec de la CORAL LAROC.
La Coral Laroc, actua dins el cicle de 9 concerts que ha programat el festival solidari MUSiCVEU en benefici de Càritas Interparroquial de Vilafranca.
• Aquest concert serà també solidari amb La Marató TV3, destinant un euro de cada entrada per la lluita contra el càncer.

Aquest diumenge 16 de desembre a les 19:00 hores, el festival solidari MUSiCVEU continua la seva programació al seu espai habitual, el Fòrum Berger Balaguer, amb un concert previ a les dates nadalenques a càrrec de la Coral Laroc.

La Coral Laroc és melodia, ritme, originalitat, cultura, esforç i emoció. Nascut el setembre de 1991, aquest cor coral de Vilafranca del Penedès compta amb una quarantena de cantaires i una àmplia i dilatada trajectòria amb concerts i intercanvis tant nacionals com internacionals. La Coral Laroc cultiva un repertori variat, sovint amb acompanyament instrumental.

Per aquesta ocasió, la Coral Laroc ens presentarà un espectacle molt especial amb música coral i escenografia sota la direcció de Judit Camprubí i amb el nom de ‘Cançons del Món’. Una actuació on es combinen diferents estils musicals per gaudir d’un viatge per visitar i conèixer, mitjançant les cançons, la cultura, els sentiments i la llengua de diferents racons del món. La bossanova, els espirituals i el jazz, entre d’altres, són un petit tastet dels diferents estils del concert.

Tot un repertori de temes, acompanyats per piano, instruments de percussió i molts d’ells cantats «A cappella», combinat diferents posades en escena, per tal de trobar diferents sonoritats i colors en les veus de la coral.

Un concert amb doble vessant solidària

Aquest concert arriba en plena celebració de la Fira del Gall a Vilafranca del Penedès i La Marató TV3. Una combinació perfecta per cloure la jornada gaudint d’un concert coral ple d’energia i emoció i per doble causa solidària; d’una banda, el festival MUSiCVEU destina part de la seva recaptació per millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults que duu a terme Càritas Interparroquial de Vilafranca al territori, de l’altra, el festival MUSiCVEU destinarà un euro de cada entrada d’aquest concert per a l’edició d’enguany de la La Marató TV3 dedicada a la lluita contra el càncer.

Els valors afegits del Festival MUSiCVEU

Amb ànim d’acostar la música als infants, el Festival ofereix entrada gratuïta als menors de 12 anys a aquest concert, sempre que vagin acompanyats d’un adult. Les invitacions infantils es poden aconseguir a la taquilla del mateix Auditori o bé pel canal online de www.topticket.cat, amb la compra d’una entrada d’adult. El preu de l’entrada al concert és de 8 euros.

Aprofitant les festes de Nadal, el Festival ofereix un Pack de 3 concerts amb un 15% de descompte. El pack inclou accés als 3 concerts familiars del festival: al concert d’aquest diumenge de la Coral Laroc, el concert de Mariona Camats & Eudald Buch (24/02/2019) i el concert de Dúo Calíope (14/04/2019). Aquesta promoció només està disponible a la taquilla de l’Auditori, en el seu horari habitual i fins al diumenge 16 de desembre.

Com cada edició del Festival solidari, en finalitzar el concert, els seus assistents poden gaudir d’una copa de cava i catànies, per gentilesa dels patrocinadors Cava Oriol Rossell i Casanella’s Almonds. Aquest meet&greed té lloc a la sala d’exposicions de la planta baixa de l’espai cultural Fòrum Berger Balaguer, on es podrà gaudir també de les pintures de Cathrine Bergsrud, l’exposició actual de la sala.

El festival social i solidari MUSiCVEU neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues entitats sense ànim de lucre que treballen per la promoció i difusió de la cultura musical al territori. El Festival, que enguany celebra la seva cinquena edició, ha esdevingut un referent al territori, amb un segell únic i un sentit inclusiu per a la societat.

Entrades a: www.topticket.cat o taquilla en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenges i festius de 12h-14h i de 18h-20h.

Més informació: www.musicveu.cat

 

• La Basílica de Santa Maria de Vilafranca plena de gom a gom va ser un marc incomparable per rebre el primer concert de la V edició del MUSiCVEU Festival, a càrrec de The London Community Gospel Choir

• Els membres del cor, van dedicar dues cançons a cappella davant de més de 600 persones que omplien la basílica

• El proper concert, tindrà lloc el 16 de desembre a les 19.00 hores a l'auditori habitual del Festival, el Fòrum Berger Balaguer

 

La Basílica de Santa Maria va ser el gran escenari pel primer dels 9 concerts del MUSiCVEU Festival que organitza la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca. Més de 600 persones, en un ple absolut, es van aplegar el dissabte al vespre per gaudir d'una brillant i inoblidable nit, amb el concert a càrrec de The London Community Gospel Choir.

foto np web

Llegeix més...

• El 24 de novembre La Basílica de Santa Maria de Vilafranca serà el gran escenari de "Viu l'essència del Gòspel"
The London Community Gospel Choir, actua dins el cercle de 9 concerts que MUSiCVEU Festival ha programat per l'edició d'enguany

Foto OK LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR np
Queden pocs dies per poder gaudir del gran concert de Gòspel que The London Community Gospel Choir realitzarà a la Basílica de Santa Maria a Vilafranca del Penedès.

El 24 de novembre a les 21:00 hores, Santa Maria serà el gran escenari d'un espectacle que il·luminarà el temple de música, llum i color. Gòspel en estat pur i en la seva màxima essència en un marc incomparable i fent especial connexió amb el seu origen. El Gòspel va sorgir al començament del segle XX als Estats Units com a càntic religiós entre la població afroamericana. El mot anglès és una evolució de godspell, que és una contracció de dues paraules God i Spell significant Paraula de Déu.

Llegeix més...