Eines d'Accessibilitat

Skip to main content

Concert de cloenda de “traca i mocador” al Festival Solidari MUSICVEU

La música de Northern Cellos ha servit aquest passat dissabte dia 20 d’agost per concloure la vuitena edició del Festival Solidari MUSICVEU que organitza la Fundació Pinane. Els jardins de les Caves Rovellats van ser el magnífic escenari del capvespre estiuenc que es va omplir de públic disposat a gaudir del darrer concert amb Northern Cellos que, mitjançant un projecte innovador musical va posar en escena diferents estils a través dels violoncels i percussió.

Amb “Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello!”, el quartet van interpretar melodies en un format ben diferent i poc convencional, una proposta refrescant i pensada per un públic de totes les edats que a ritme de les interpretacions anava corejant i fins i tot ballant.

Northern Cellos uneix el seu talent en un show únic capaç d’emocionar el públic amb una balada d’Ed Sheeran per tot seguit fer-lo posar dempeus amb un tema d’Avicii. També es van poder escoltar temes de Queen, Michael Jackson, AC/DC, Guns ‘N’ Roses… I molt més!!!

La vetllada també va comptar amb l'actuació d’en DJenius que va amenitzar la vesprada abans del concert i que va seguir en acabar l’actuació dels Northern Cellos, allargant la nit estival i com excel·lent complement a l'ambient del post concert que va anar acompanyat de les propostes gastronòmiques del Musictast by Cal Blay del Festival.