Celebració dels 15 anys de la SANT ANDREU JAZZ BAND al MUSiCVEU

Les persones que van poder assistir al concert que CHAMORRO REUNION BAND by SANT ANDREU JAZZ BAND va oferir el passat dissabte dia 13 de març en el marc del Festival MUSiCVEU, van poder gaudir d’allò més de la part vocal i instrumental, que es van fusionar en un repertori magistral i va permetre el lluïment de la banda, les solistes i va transmetre l'entusiasme del públic que no va parar d'aplaudir.

Fundada l'any 2006, la Sant Andreu Jazz Band ha arribat als seus 15 anys de vida i s'ha consolidat com una de les bandes de jazz més importants en l'àmbit nacional. El concert va servir per commemorar l'aniversari del grup que des dels seus inicis sempre ha apostat pel talent jove. Per celebrar aquesta data tan important, en Joan Chamorro va reunir músics que han format part de la banda en diferents etapes de la trajectòria de la formació.

La platea del teatre del Casal de Vilafranca va ser l'escenari escollit per l'organització del festival per tal de poder oferir totes les mesures de seguretat al públic assistent.

Subscribe to Our Newsletter:

Seguiu-nos

Organitza

En benefici de

Rebost Solidari

Entitat que ofereix aliments a les famílies en risc d'exclusió social

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Qualiavins - Fina Soler Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
633 329 467

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals

Copyright © 2019 Festival MUSiCVEU - Vilafranca del Penedès.
Tots els drets reservats. Fundació Pinnae.