Eines d'Accessibilitat

Skip to main content

LAS MIGAS

28 Maig 2022

20h

Masia Torreblanca

Presentació nou disc i espectacle “LIBRES”

Las Migas van presentar el seu nou disc 'Libres' que és el seu cinquè àlbum, una col·lecció de 10 cançons amb "olor de mar, terra, aire i foc, d'amors lliures, d'esperança i de dones fortes". Amb llibertat estilística i influència de la música negra americana i diverses col·laboracions.

Les components són quatre dones valentes i flamenques que reneixen, es reinventen. Las Migas van presentar un espectacle ple de força i energia. Nominades als Latin Grammy i amb un recent Premi de la Música Independent (MIN) al millor àlbum flamenc, Las Migas ja són una de les bandes consolidades més màgiques i internacionals.

Per tal de gaudir al màxim de l'espai on es va dur a terme aquest concert, el Festival va oferir l'opció de visitar la Masia Torreblanca abans del concert, així com la possibilitat de finalitzar la vetllada gaudint del MUSICTAST de la mà de Cal Blay.

→ La Masia Torreblanca ha destinat tot l'import de la visita íntegrament a la causa social del Festival. Moltes gràcies per la vostra solidaritat!

Gaudeix dels millors moments del concert: