Bazil Meade

Taller de Gòspel i cant coral amb Bazil Meade

25 de gener de 2020 | d’11 a 14 i de 16 a 18 hores - al mateix Fòrum Berger Balaguer

El Festival MUSiCVEU fa un pas endavant i enguany organitza un taller de Gòspel i cant coral amb el gran músic i compositor britànic Bazil Meade, director de The London Community Gospel Choir. És una fantàstica oportunitat que brinda a membres de corals, grups musicals, aficionats a la música, etc. a assistir a un taller inèdit a casa nostra.

El cantant de Gòspel Bazil Meade oferirà un taller enfocat a explorar part del repertori i tècniques utilitzades al seu grup de Gòspel, on es poden incloure cançons tradicionals com el 'Oh Happy Day' o 'This Little Light of Me' entre moltes altres.

Cantar en grup permet que les persones s'uneixin i experimentin un sentit de pertinença, ja que l'acte físic de cantar estimula les cèl·lules de la felicitat del nostre cervell, creant una sensació de benestar, mostrant els resultats i tot l'après en públic que ho converteix en una experiència inoblidable.

Bazil Meade és considerat com una de les grans estrelles de Gòspel havent creat fa més de 3 dècades la The London Community Gospel Choir, composar bandes sonores per a destacades pel·lícules i col·laborar amb Madonna, Tina Turner, Steve Wonder o Sting.

Preu: 25€

 

Subscribe to Our Newsletter:

Seguiu-nos

Organitza

En benefici de

Rebost Solidari

Entitat que ofereix aliments a les famílies en risc d'exclusió social

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Qualiavins - Fina Soler Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
633 329 467

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals

Copyright © 2019 Festival MUSiCVEU - Vilafranca del Penedès.
Tots els drets reservats. Fundació Pinnae.