Quartet Mèlt

Nadal a casa

15 de desmbre de 2019 | 19.00h

El QUARTET MÈLT és un grup vocal jove format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català. Junts van decidir emprendre un il·lusionant projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tothom qui els escoltés.

Ells són la soprano Magalí Sare (Bellaterra), la contralt Ariadna Olivé (Barcelona), el tenor Eloi Fort (Tarragona) i el baríton Oriol Quintana (Sabadell).

El Quartet Mèlt va ser guanyador de la tercera temporada del concurs musical de TV3 “Oh Happy Day” i han publicat dos discos Maletes (2016) que recull una varietat de peces de la seva trajectòria i Xarrampim (2017) amb un recull de nadales molt especial.

Treballen un repertori molt ampli i variat, basat essencialment en obres escrites per a cor mixt a quatre veus a cappella, i que comprèn des de la música antiga fins a temes moderns de gèneres diversos i de caràcter popular.

Les nadales són el gènere més identificatiu dels orígens del Quartet Mèlt. És per això que no podia faltar en aquesta edició del MUSiCVEU un concert en honor a aquest gènere. Les cançons nadalenques de casa nostra que hem sentit tota la vida i que el grup va començar cantant al carrer en les dates assenyalades, en format ‘a cappella’, es combinen amb altres nadales de ressò internacional.

El Festival destinarà una part de la recaptació d’aquest concert a La Marató de TV3 que enguany és a favor de les malalties minoritàries i que és celebra el mateix d’aquesta actuació.

FORMACIÓ marato

Magalí Sare, soprano
Ariadna Olivé, contralt
Eloi Fort, tenor
Oriol Quintana, baríton

web: http://www.quartetmelt.com/

Preu: 10€

Subscribe to Our Newsletter:

Seguiu-nos

Organitza

En benefici de

Rebost Solidari

Entitat que ofereix aliments a les famílies en risc d'exclusió social

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Qualiavins - Fina Soler Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
633 329 467

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals

Copyright © 2019 Festival MUSiCVEU - Vilafranca del Penedès.
Tots els drets reservats. Fundació Pinnae.