Una nit a l'Òpera!

Companyia Tres Dames

24 de novembre del 2019 | 19.00h

UNA NIT A L'ÒPERA!, és un recital d'àries, duets i trios d'òperes de tots els temps, acompanyades de piano. Però en aquest recital ens trobarem amb unes quantes sorpreses...

La majoria de peces es canten en l'idioma original, no obstant també hi haurà algun tema en català. Un espectacle que permet gaudir de manera diferent d’aquest registre, descobrint el cant líric i perdent la por per prejudicis d'associar l’òpera amb quelcom avorrit, seriós o només per a públic expert.

A Una nit a l'òpera!, les tres cantants han quedat amb tres personatges masculins molt especials per tal de dur a terme el seu recital, però aquests es faran pregar... Necessitaran ajuda per tal de poder fer el seu recital! La Música, l'emoció, la intriga i l'humor estan garantides. Vindreu?

FORMACIÓ

Glòria Coma i Pedrals, soprano
Elisenda Durà i Àngel, soprano
Christina Koch, soprano
Pau Casan, piano

Preu: 10€

 

Seguiu-nos

Organitza

pinnaefundaciopositiu 200

En benefici de

Logo AMPERT

Contacte

Organització

Fundació Pinnae
93 891 65 52 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premsa - Web

Qualiavins - Fina Soler Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
633 329 467

Subscriu-te

Apunta't a la nostra llista i et mantindrem informat sobre totes les activitats culturals

Copyright © 2019 Festival MUSiCVEU - Vilafranca del Penedès. Tots els drets reservats.  Qualiavins .

Un web de TERRABIT,SL